2777
2789
عنوان

حالم بده

107 بازدید | 10 پست

با یکی برای جدی شدن رابطه حرف میزنم 

پسر خوبیه ولی پیام میدم مهم نیست هروقت بخواد جواب میده یا اصلا زنگ نمیزد بهم ی مدت کات کردم باز برگشته اوکی شدیم الان مهمون دارن از ساعت ۱۰ کارش داشتم پیام دادم الان فقط جواب داده جانم 

بی توجهه دارم گریه میکنم چرا باید یکی انقدر بی توجه باشه وقتی که الان اولاشه میترسم زنگ بزنم دوبار چون سرد میشه تازه فهمیدم نباید من بزنم خودش دلش خواست بیاد یکم محبت خشک کنه من خوشحال شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسرا کلا اگه بخوان خودشون پیش قدم میشن پس نمیخواد تو هم پیش قدم نشو هممون لایق کسی هستیم ک برامون وقت بزاره و محبت کنه براش مهم باشیم زیاد یاد اوردی کنیم خودمون خودمونو فراموش میکنه

باگ عاشق شدن و وابستگی 💔

منم وقتی کسی رو دوست دارم رو همه رفتاراش حساسم همش فکر میکنم بهم بی توجه در صورتی که پسر بیچاره هم باید یه وقتی هم برا خودش بزاره و یه موقعهایی تنها باشه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
بعضی ها آدمای خیلی اجتماعی و بانشاطی اند و بیشتر به ارتباط کلامی و حضوری علاقه دارن و زیاد اهل چت کر ...

اینم یکم هست پیشش خوبه میخندونه ولی دور بودنی کلا بیخیاله