2777
2789

من دوست ندارم تو زندگی کم باشم

درسته ادم همیشه تو زندگی یکی هست بالاتر ازش

ولی هیچوقت دلم نمیخواد از یسری ادما کمتر باشم

بنظرم آدم موفق کسی یه ک از خودش راضیه

از توان و انرژیی ک برای کارش گذاشته 

از تلاش و دویدن هایی ک واسه پیشرفت خودش کرده

موفق کسیه ک رضایت درونی از خودش داره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

کسیک بتونه ببخشه و فراموش کنه و بگذره 

کسیک اگر کسی بهش بدی کرد و بخشیدش جایگاه قبلی اون فرد توی زندگیشو بهش نمیده 

کسیک بااینک نشده درسشو ادامه بده میتونه یکار دیگرو هندل کنه 

کسیک خودشو مقایسه نمیکنه 

کسیک خودشو دوست داره 

کسیک بیشعوری رو با رک گویی قاطی نمیکنه 

کسیک با ادبه و احترام و شرافت حالیشه

کسیک نون حلال حالیشه

کسیک میدونه خدا هست 

و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین موفقیت این هست که آدم تلاش کنه تا آرامش داشته باشه هیچ چیزی به اندازه این مهم نیست من بعد از این که همه جنبه های زندگیم از لحاظ مادی  رو عالی کردم فهمیدم به اندازه کافی تو زندگیم آرامش ندارم و دارم رو این موضوع کار میکنم