2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چند سال؟البته اینطور پیش بره فک نکنم عمرمون زیاد باشه

حاجی چرا جمع میبندی ؟

عمرمون چیه ؟؟ من حالا حالاها با زندگی کار دارم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انشاالله ۱۲۰ ساله بشید،من خودم رو گفتم🤣🤣

ایشالا خودتم ۱۲۰ ساله شی

سلامت و خوش و پرپول و پربرکت 

هیچوقت ناامید نباش .. هیچوقت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه بخواد وضع همینطور پیش بره ترجیح میدم زودتر بمیرم،خسته شدم واقعا

دور از جونت بابا 

خدا بهت زندگی رو هدیه داده 

جای ناامیدی توکل کن به خدای بالا سر . ریسک کن . دنبال کار بهتر باش . یه کم استراحت و تفریح هم به روحیه ات کمک میکنه 

باور کن همه برای زندگی دارن تلاش میکنن 

دور از جونت بابا خدا بهت زندگی رو هدیه داده جای ناامیدی توکل کن به خدای بالا سر . ریسک کن . دنبال کا ...

امیدوارم و تلاش میکنم،خدا یه نظر به ما بندازه درست میشه ولی انگار بلاکیم کلا

نصف روز آدم کار کنه،سی روز در ماه اوتوقت دیگه وقت هیچ کاریو نداره،تفریح کجا بود

امیدوارم و تلاش میکنم،خدا یه نظر به ما بندازه درست میشه ولی انگار بلاکیم کلانصف روز آدم کار کنه،سی ر ...

برات یه عالمه انرژی مثبت و آرزوهای خوب میفرستم 

خدا یه نظر و برکت اساسی برات بیاره 

آمین

با این زندگی فاجعه ای که داری به دختر مردم تهمت می‌زنی برو شکر کن اون شخصی که بهش اون حرف و زدی من نبودم وگرنه یه شکایت بازی راه مینداختم بابام هم وکیله نه خودم ول کنم نه بابام تا تهش میرفتم