2777
2789
عنوان

کسی که فالوور هاش کمه

101 بازدید | 16 پست

ولی فالویینگاش زیاد به نظرتون چه شخصیتی داره؟ الان ی پست دیدم نوشته بود ازشون دوری کنین😐

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی 

من به ینفر ریکوئست دادم بعد فکر کنم قبول نکرده 

بعد بخاطر همین بهش پیام دادم ولی الان فقط میشه یه پیام داد بیشتر نمیشه

الان اگه این پیام منو ببینه مشخص میشه برام؟

چرا مثلا؟ منم فالورام کلا فامیل و دوست آشنان که بهشون بک دادم یه سری پیج مثل آنلاین شاپ آشپزی و... ا ...

منم واسم عجیب بود .خب شاید طرف دوس نداره هر کسی تو پیجش باشه.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

کلا پستای اینستاگرام رو نباید جدی گرفت چرت و پرت زیاد میگن

عزیزم اگه ریلز بزاریم ی لیست از بازدیدگننده ها و کسایی که لایک کردن مشخص میشه اونایی که بالاترن یعنی ریلزمونو بیشتر دیدن؟

عزیزم اگه ریلز بزاریم ی لیست از بازدیدگننده ها و کسایی که لایک کردن مشخص میشه اونایی که بالاترن یعنی ...

منم دقیق نمیدونم ولی فک کنم اونی که بیشترین تعامل رو باهاش داشتید بالاتر میشه