2777
2789
عنوان

رفع تیرگی بدن

284 بازدید | 18 پست

سلام وقتتون بخیر خانوما ببخشید برای رفع تیرگی های بیکینی و زیر بغل راهی دارین؟ بنظرتون کرم های روشن کننده جواب میدن یا لیزر های روشن کننده؟ اگه راهی امتحان کردین جواب داده لطفا بگین ما هم انجام بدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انواع کرم ها و صابون و کوفت و زهرمار امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد تا یه کرم مخصوص تیرگی گرفتم اسمش ام ان دی هست واقعا معجزه کرده به نظرم قشنگ دو سه درجه اون نواحی تیره روشن تر شدن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم بازگشت نداشت؟

فعلا که نه حدود پنج ماهی میشه دارم استفاده میکنم البته من تنبلم‌یکم مدام استفاده نمیکنم شاید ماهی دو بار بزنم کلا😬😬

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

از داروخونه باید گرفت؟

من از یه لوازم بهداشتی گرفتم 

فعلا که نه حدود پنج ماهی میشه دارم استفاده میکنم البته من تنبلم‌یکم مدام استفاده نمیکنم شاید ماهی دو ...

کاش واقعا نتیجه بده عزیزم تیرگی خیلی بده 🤦🏻‍♀️