2821
2789
عنوان

خانواده

98 بازدید | 16 پست

سلام من یه جا کارکردم وپولمو نمیده وتهمت زده که قیجی برش خراب کردی برای اثبات بی گناهی چکارکنم کی رو بیارم برای انگشت نگاری چون من اصلا دست نزدم خیالم راحته که اثر انگشتم نیست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه متاسفانه کسی اطلاع داره انگشت نگاری کجابرم که روی قیجی اثر انگشت من نیست

اول باید بری کلانتری اونجا بگو بهشون راهنماییت میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مرسی عزیزم بخدا بابچه رفتم سری کار چطوری میتونن حقمو بخورن فقط توی این ماه به خدا قران مسپارمشون حق ...

هی خدا حق تو میگیری پول اون بچه بوده انشاالله حق به حق دار میرسه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هی خدا حق تو میگیری پول اون بچه بوده انشاالله حق به حق دار میرسه

تاپیک کن توام برام همه دعا کنید تواین ماه رجب که حق من بچه هام نخورن چون شنیدم دعای دیگری درحق دیگران مستجاب میشه

تاپیک کن توام برام همه دعا کنید تواین ماه رجب که حق من بچه هام نخورن چون شنیدم دعای دیگری درحق دیگرا ...

اره هروقت رفتی اول برو پیشش باسیاست ازش بگیر نزار شکایت بکشه بعد دیدی راه نمیاد برو شکایت چیزی بهش نگو

اره هروقت رفتی اول برو پیشش باسیاست ازش بگیر نزار شکایت بکشه بعد دیدی راه نمیاد برو شکایت چیزی بهش ن ...

حرف زور میزنه میگه نمیدم برو دستت خلاص امروز خیلی پیام دادم بهش گفتم پول بده جواب سربالامیده

حرف زور میزنه میگه نمیدم برو دستت خلاص امروز خیلی پیام دادم بهش گفتم پول بده جواب سربالامیده

ولش کن فردا برو کلانتری پیام ها نگه دار

نگه داشتم چون گفتم پول بده قرعه دارم نداد مجبور شدم قرض کنم فقط دعا کنید حق پایمال نشه

نه فردا رفتی ی شیرینی نذر کن برو انشالله فردا زود جواب میگیری

شب رفتم امام زاده ایشالله که حاجت بگیرم

انشاالله