2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم داداشم نزاشت کارتون نگا کنم جیغ زدم بابام کتکم زد 😐چند بارم داداشم خوراکیمو برداشت خورد جیغ زدم مامانم کتک زد 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه بودم داداشم نزاشت کارتون نگا کنم جیغ زدم بابام کتکم زد 😐چند بارم داداشم خوراکیمو برداشت خورد جی ...

ما خواهرا گناه داریم خدایی 

ولی الان راضیم خداروشکر برادرم ادم شده 

داداشت چند سالشه؟

کتک نخوردم فقط بچه بودیم با خواهرم زیاد سر و کله همدیگه میزدیم دو طرفه بود😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

17سال زندکی کردم با همسرم هیچوقت دست روم بلند نکرد😔

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔

من تقریبا ۱۰ سالم بود 

رفتم دستشویی که رو سقف یه عنکبوت دیدم

اسپری خوشبو کننده زدم که بیاد پایین بکشمش

اومدم بیرون از توالت مامانم چنان فلپینی برخورد کرد که انگشتم شکست :)))) دلیلش این بود میگفت توالت اگه کثیف بود باید میشستی نه اسپری میزدی