2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گفتن چهل روز پخشش کن تو خونه

حالا نریزید سرم ولی یه هفته مدوام پخش کردم بقدری دعوا و کشمش زیاد شد و بلا اومد سرم توی خانوادم دیگه

پشیمون شدم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

۴۰ شب صوتی شو گذاشم پخش شد 

شوهرم بااینکه خبر نداشت ی شب گفت چقدر ارامش دارم توخونه خیلی انرژیش مثبته 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا گفتن چهل روز پخشش کن تو خونهحالا نریزید سرم ولی یه هفته مدوام پخش کردم بقدری دعوا و کشمش زیاد ش ...

خب هفته اولش بدتر میشه چون لج میکنن باید ادامه میدادی چله اس دیگه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب هفته اولش بدتر میشه چون لج میکنن باید ادامه میدادی چله اس دیگه

خیلی اوضاع بهم ریخته بود

حتی تا لب مرگ هم رفتم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
چی بوده؟میشه تجربه تون رو بگین؟ممنون میشم

خواهش میکنم، اتفاقا انشاالله هفته ی اینده در این مورد میخوام تاپیک بزنم، ذخیرتون میکنم و تگتون میکنم.

فقط اینو میگم که عاالی بود.

والا گفتن چهل روز پخشش کن تو خونهحالا نریزید سرم ولی یه هفته مدوام پخش کردم بقدری دعوا و کشمش زیاد ش ...

باید ادامه میدادی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وا:/

وقتی توخونه انرژی منفی و دعا باشه

اوایل پخش بقره همینه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهش میکنم، اتفاقا انشاالله هفته ی اینده در این مورد میخوام تاپیک بزنم، ذخیرتون میکنم و تگتون میکنم ...

یعنی هیچی نمیتونید بگین؟

اسپویل نمیشه کرد یعنی؟

انشالله که خیر باشه و خوشی