2777
2789

هل کامل اسیاب بشه پوستش اذیت نمیکنه اما من توی ته دیگ تا حالا نریختم 

یکم روغن کنجد بریزین کف قابلمه یکم هم کنجد پبپاشین سیب زمینی هارو بچینین روش بعد پلو ابکش رو بریزین و دم کنین حسابی طلایی و خوشمزه میشه 

ته دیگ بال کنجدی هم میتونین درست کنین 

نون لواش هم خوب میشه 

به جای کنجد زعفرونیش هم میتونین بکنین 

حال متکلم از کلامش پیداست

من فقط فوت خوردنشو بلدم😂

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هل کامل اسیاب بشه پوستش اذیت نمیکنه اما من توی ته دیگ تا حالا نریختم  یکم روغن کنجد بریزین کف ...

نمیدونم چرا جدیدا ته دیگام طلایی نمیشه 

خوب در نمیاد اصلا چه کنم 

ته دیگ  همون سنتیش خوبه و خوشمزه است همونی که مامان بزرگامون   میذاشتن زیر برنج   سیبای کجو کوله   یا نون های  نامنظم    واقعا کاراشون جالب بود و بهترین ته دیگ رو داشتن البته دیگاشونم مسی بود  . ولی  برای دیگ مسی  سیب زمینی و کره و  کمی روغن و زعفرون  خیلی خوشمزه میشه . 

۴وت و فن خاصی نداره😐سیب زمینیارو حلقه کن کمی نمک بزن کف قابلمه روغن بریز و کنجد بپاش بعدیکم آب زعفرون بریزبعد سیب زمینیارو بچین روش 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من یه دونه تخم مرغو با یه قاشق ماست و زعفرون قاطی می کنم کف قابلمه رو غن میریزم و بعد موادو که قاطی ...

من این کارو کردم ولی همیشه نی چسبه به ته قابلمه. چرا؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من کلم نذاشتم کاهو گذاشتم خیلیم خوب میشه ففط چک کن تلخ نباشن بذگ ها  اون تخم مرغ رو که دوستمون ...

روغن میذاری بعد کاهو رو میذاری. همین؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه تو قابلمه چدن یا تفلون نمیچسبه روغن بریز خوب روغن گرم بشه بعد مواد رو بریز .شاید ماستت شل بوده یا ...

تو قابلمه چدن هم بوده. شاید آبکی بود