2777
2789
عنوان

سریتا برای ابروهام😤

105 بازدید | 14 پست

من ابروهام کم پشت شده بود از تقویت ابروعه سریتا استفاده کردم اولش که ابروهام ریخت بعدش پرسیدم گفتند طبیعیه و همچنان ادامه دادم و خب درست شد و ابروهام تارشون قشنگ ضخیم شد و تغییرش واضح بود اما وقتی قطع کردم حتی کم کم هم قطع کردم باز به حالت قبلی برگشت 

خواستم از تجربم بگم براتون❤️امیدوارم به دردتون بخوره 

در ضمن هر ترکیباتی که توش ماینوکسیدیل باشه همینحوریه اولش خوب میشه همین ک قطع کردی بر میگرده😑

سریتا برای مژه هم همینطوره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ابرو من شندیم کرچک خوبه که با یه روغن حامل مثل زیتون ترکیب بشه رزماری هم برای موی سر عالیه

بعد بخوام قطش کنم ریزش نداره؟و اینکه تاثیرش خیلی زیاده یا تغییر چندانی نداره؟

بعد بخوام قطش کنم ریزش نداره؟و اینکه تاثیرش خیلی زیاده یا تغییر چندانی نداره؟

والا من که از کرچک تاثیر خاصی ندیدم ،اگه خوب بود این همه نمیرفتن سراغ سرم تقویت ابرو و مژه 

من برا موهام میخواستم روغن آرگان و عصاره رزماری بخرم ،یه سایت هست به اسم روحا ،پیج اینستا هم داره خیلی تعریفشو شنیدم و معتبره . تو سایت دیدم روغن ترکیبی تقویت ابرو هم داشت دوست داشتم اونو امتحان کنم ولی دیگه پولم نمیرسید😅

کرچک برای آبرسانی و تغذیه هست رزماری برای تحریک فولیکول مو و رشدشه ببین مشکل خودت چیه

من والا تاثیر ندیدم یه ماه استفاده کردم دیگ قطش کردم،ابروهام خیلی پرپشت بود رفتم ارایشگاه نازکشون کرد متاسفانه

من والا تاثیر ندیدم یه ماه استفاده کردم دیگ قطش کردم،ابروهام خیلی پرپشت بود رفتم ارایشگاه نازکشون کر ...

البته کرچک خیلی بافت بد و سفتی داره قبلش باید گرمش کنی یکم من خودم خریدم کرچک ولی هنوز استفاده نکردم