2777
2789
عنوان

اگه پارتنرتون بهتون بگه توله سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
اینم بگم اون برای خیلی سال پیش بوده و میدونم چندین سال دوباره دنبال دختر میگشته اتفاقی منو پیدا کرد ...

مردا یه بار واقعی عاشق میشن بقیش فقط دوست داشتنه

نمیدونم شایدم راس بگه واقعا فراموش کرده ولی اگه حرفت راست نبود اینقدر واکنش نمیداد بازم میگم ببین خودت چطوری ای اگه فکرمیکنی فراموش کرده یا میکنه ادم خوبیه بمون اگه تحمل نداری فکر خودت باش مث اون که الان فقط فکرخودشه بهترشه چون یه رابطه براش از تنهایی بهتره مخصوصا که خیلی گشته نشده براش

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
مردا یه بار واقعی عاشق میشن بقیش فقط دوست داشتنهنمیدونم شایدم راس بگه واقعا فراموش کرده ولی اگه حرفت ...

اخه اگه فقط یکیو میخواد تنهاییشو پر کنه دختر اطرافش زیاده پولداره خیلیا میخوانش ولی من ازش دورم نمیتونم پیشش باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگه فقط یکیو میخواد تنهاییشو پر کنه دختر اطرافش زیاده پولداره خیلیا میخوانش ولی من ازش دورم نمیت ...

مهم اینه باکی ارامش پیدا کنه یا حالش بهتر شه میدونه اونا واسه پولش دورشن به درد نمیخورن پسرا میدونن جذب کی شن واسه همین اکثرا دنبال رابطه اولی یا دخترسادن 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
مهم اینه باکی ارامش پیدا کنه یا حالش بهتر شه میدونه اونا واسه پولش دورشن به درد نمیخورن پسرا میدونن ...

دقیقا به منم میگه دختر ساده ای هستی دنبال مال و منالم نیستی  پس تو خوبی دیگه ولی بنظرم دختر خوب زیاده بهتر از منم زیاده

دقیقا به منم میگه دختر ساده ای هستی دنبال مال و منالم نیستی پس تو خوبی دیگه ولی بنظرم دختر خوب زیاد ...

نه نیست مث تو خیلی کمه خیلی خیلی کم

دیدی درست گفتم

چند سالته مگع جامعه وندیدی همه گرگ درنده شدن میخوان فقط بکنن مث تو خیلیییییی کمه دختر قدرخودتو بدون

گول حرف پسرا هم نخور دروغ وچرت زیاد میگن

نه نیست مث تو خیلی کمه خیلی خیلی کمدیدی درست گفتمچند سالته مگع جامعه وندیدی همه گرگ درنده شدن میخوان ...

تو لطف داری عزیزم ولی اطرافم دخترایی که واقعا خوب بنظر میومدن زیاد دیدم سنم کم نیست ۲۷ سالمه 

تو لطف داری عزیزم ولی اطرافم دخترایی که واقعا خوب بنظر میومدن زیاد دیدم سنم کم نیست ۲۷ سالمه

پس حتما شهرت کوچیکه تهران نیستی ببینی

نه کرمانشاه هستم یعنی تو تهران همه هفت خطن؟؟؟

اره خب طرفای شما کوردن وحساس ترن اینجا ازادتره 

اکثرا اینجا همینه