یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هیچکار نکردم همش خواب بودم ولی ندونسته خیلی گرمی میخوردم که برا هر کسی خوب نیست هروزم همش تخم مرغو کره میخوردم ولی درد زایمانم از ده صبح شروع شد یک ظهر بدنیا اومد با دوتا زور بعدم کلا دردام رفت تو همون بیمارستان پا میشدم خودم میشستمش عوضش میکردم راحت راه میرفتم
از هفته ۳۶ ورزش بارداری شرو کردم پیاده روی زیاد کردم خیلی کار کردم ساعت ۵ صبح کیسه ابم پاره شد یه کاچی درست کردم با یه لبوان زعفرون کاملشو دمکردم خوردم ساعت ۷ رسیدم بیمارستان گفتن ۵ سانت باز شدی تا ساعت ۱۰ ونیم بچه به دنیا اومد سخت بود ولی نه زیاد ولللللی بعد زایمان تا ۴۰ روز بخیه هام خوب نمیشدن مردم و زنده شدم
نه فرق داره من زایمان اول خیلی ورزش می کردم و همه تمرینات برای زایمان راحت انجام دادم زایمانم خیلی خوب و راحت بود برای زایمان دومم چون یه بچه داشتم وقت نمی کردم هیچ ورزش و تمرینی انجام بدم زایمانم خیلی سخت گذشت
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)