2777
2789
عنوان

دی ماهی های گل تولدتون مبارک ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 50 پست
منم۱۰دی

پیشاپیش تبریک میگم ....تولدتون مبارک 😙😙😙

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=50223806]منم بابام 1 دی بود برادرم 2 دی منم 4 دی 😎😎😎 3 تا دی ماهی😀😀😀[/QUOTE پس تقریبا ...

مگه 13 دی  نیست ؟؟؟؟

چرا فردا😯😯😯

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچهها۰بااین۰که۰مشکل۰مالی۰دارم۰نظرتون۰چیه۰با۰پسرم۰خواهرم۰یه۰کافی۰شاپ۰بریم۰تا۰حالا۰اصلا۰نه۰تولد۰گرفتم۰نه۰کافی۰شاپ۰رفتم

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
ممنون۰مگر۰بچه۰های۰اینجا۰بگن۰وگرنه۰کس۰دیگه۰ای۰بهم۰تبریک۰نمیگه

خودم تبریک میگم ...عزیزم منم کسی تبریک نمیگه بخاطر همین از ذوقم همینجا تاپیک زدم

چون از خانواده م دورم .

نهایتا خودم یا همسرم یه کیک بگیریم میشه تولد😐😐😐😐😐

خودم تبریک میگم ...عزیزم منم کسی تبریک نمیگه بخاطر همین از ذوقم همینجا تاپیک زدم چون از خانواده م د ...

عالیه۰این۰که۰به۰خدا۰لذت۰ببر۰این۰برام۰من۰یه۰رویاست

بچهها۰بااین۰که۰مشکل۰مالی۰دارم۰نظرتون۰چیه۰با۰پسرم۰خواهرم۰یه۰کافی۰شاپ۰بریم۰تا۰حالا۰اصلا۰نه۰تولد۰گرفتم۰ ...

عالیه ...برا خودت کادو بخر کیک بگیر با یکی دوتا از دوستان و خواهر و پسرتون برین کافی شاپ

استارتر جان تولدت مبارک😍😍😍😍😍😍

خیلی ممنون عزیزم😘😘😘😘😘

عالیه ...برا خودت کادو بخر کیک بگیر با یکی دوتا از دوستان ک خواهر و پسرتون برین کافی شاپ

اره۰بابا۳۰سالم۰شد۰دلم۰لااقل۰یه۰تولد۰میخواد