2777
2789

نه فکر خرج و مخارج زندگی هست 

نه عرضه و سواد کار داره و سرمایه

خوب عشق و حالش کرد و بدبختی و اعتیادش آورد برای جوونی من،یک سال تمام درگیر ترک اعتیادش بودم ،اونم خدا می‌دونه واقعا ترک کرده یا نه 

کارش شده بره هشت ساعت سر کار برای ۱۵ تومن حقوق، بعد بیاد تا وقت داره بخوابه و بره تو گوشی

۸ ساله متاهلم هیچ‌ پیشرفتی نداشتم،جرات ندارم با این مرد بچه دار شم،کل خرج و مخارجم خودم کار میکنم میدم

افسردگی شدید گرفتم کلافم ،نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تریاک موقعی که من فهمیدم ده سال بود

باز جای امید واری داره ترک کرده باشه زیاد سربه سرش نزار الان توموقعیتی نیست ک بهش گیر بدی اتفاقا الان باید بیشتر پا به های هم جلو برید تا چند ماه بگذره فکرش کارگرفته

یکم بهم بریزه زحمتت به باد رفته

باز جای امید واری داره ترک کرده باشه زیاد سربه سرش نزار الان توموقعیتی نیست ک بهش گیر بدی اتفاقا الا ...

از زمان پاکی و اتمام ترکش ۴سال میگذره 

دیگه چه فایده که اون موقع که باید عقلش به کار مینداخت رفت دنبال رفیق و منقل 

خوب اونم حقوق داره تو هم داری ،بچه هم ندارین پس چرا پیشرفت نمیکنین؟

منم نمی‌فهمم این چیکار می‌کنه 

خرج من که با خودمه یه خرج مواد غذایی هست که نصفش از طریق بن می‌خریم ،ولی هیچوقت نداره ،یه مدت پولاش وام گرفت رفتم سکه و آبشده خریدم ،هر روز به یه بهونه نقدش کرد و تموم