2777
2789
عنوان

🥹مهمون اومده خونمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه کوکو لوبیا رو میدی عزیزم

اول اولویت‌های خیلی ریز خرد شده را آب پز و سپس آب کش می‌کنیم تفت میدهیم سپس بادنجان های نگینی خرد شده را تفت میدیم سپس یه ذره هویج واسه ی خوشگلی تفت می‌دهند سپس گوشت چرخکرده یا گوشت سینه ی مرغ را با پیاز نگینی خرد شده تفت می‌دهیم سپس همه ی مواد را در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و بنا به دلخواه می‌توانم سیر هم اضافه کنیم سپس همه ی مواد را با نمک و فلفل و ادویه اگر ادویه کاری باشد بهتر است با چند عدد تخم مرغ نسبت به مواد مان همه ی کواد را هم می زنیم بعد درون ماهیتابه روغن ریخته و روغن که داغ شد مواد را میرسزیم هم می‌توان روی کار گذاشت و هم روی فر می‌توان گذاشت  و سپس سیب زمینی های نگینی خرد شده را تفت میدهیم سپس برای تزئینات روی کوکو ریخته همراه بت زرشک خلال بادام خلال پسته تزئینات میکنیم چند عدد زرده ی تخم مرغ هم همراه روی سیب زمینی ها ریخته و بعد که یکم خودش را گرفت می‌توانم به اندازه ی دلخواه تقسیم بندی کنم

تمام

امدیدوارم خوشتون بیاد🥹💖❤️

نوش جونتون 🥺✨✨✨