2777
2789
عنوان

چجوری با دوستام قطع رابطه کنم

85 بازدید | 9 پست

اول بگم که اصلا تقصیر اون نیست مشکل منم مثل همیشه  حالم زیاد خوش نیس دلم نمیخواد با هیشکی صحبت کنم از طرفی دوستم برام مثل خواهر میمونه همه چیم رو میدونه ئاصلا حسود نیس خیلی ادم خوبیه از طرفی هر روز میبینمش چجوری بدون هیچ دلخوری رابطه 3 ساله رو تموم کنم اگه باهاش زیاد حرف نزنم و رفت و امد و پیام رو قطع کنم به مرور تموم میشه یا نه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان کردم قهرم کرده کلا ولی جواب نداد

چرا میخواستی تموم کنی بعد چیکار کردی هنوز دوستین

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

نمیدونم واقعا چی بگم 

شدیدا نیاز دارم یکی باشه ک هر روز ببینمش 

همش مجبور نباشم‌تنهایی اینور اونور برم  بعد ب همه بگم‌ن بابا تنها بیشتر حال میده 

بغضا و دردام و حتا خوشیام و تنها سر نکنم .... 

ولی تو داری و میخوای نباشه ؟

نمیدونم واقعا چی بگم شدیدا نیاز دارم یکی باشه ک هر روز ببینمش همش مجبور نباشم‌تنهایی اینور اونور برم ...

خیلی متاسفم بابتش حق داری امیدوارم بهترین ادما سر راهت قرار بگیرن اما من خودم ادم خوبی نیستم بودنم مثل سمه اگه از سر راهشون برم براشون بهتره

نکن این کارو اگه دلش بشکنه چی اگه میخوای رابطه رو کمتر کن ترک نه دوست ۱۵سالم یک ماهه ترکم کرده قلبم ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم حق داری گلی حتما خیلی دوسش داشتی اما بود و نبود من فک نکنم فرقی برا کسی داشته باشه

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم حق داری گلی حتما خیلی دوسش داشتی اما بود و نبود من فک نکنم فرقی برا کسی د ...

اگه حس میکنی اینجوریه حستو یه جوری بهش بگو یا رابطتت رو کمتر کن حتما نباید کامل  قطعش کنی