2777
2789
عنوان

دلم میخواست خیلی خوشگل بودم😁

205 بازدید | 22 پست

مثلا وقتی وارد جمعی میشدم همه نگام میکردن و میگفتن وای چقدر خوشکله 😂😍😍😍

قبلنا خیلی اعتماد بنفس داشتم الان چندماهیه همش میرم تو اینستا این دخترارو میبینم دوست دارم عملی بشم🥲

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همش دوست دارم خیلی باهوش باشم جایی که بهم بگن واای چقد خوشگله بگن چقد باهوشههه گرچه قیافمم معمولیه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده....من طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه  ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

واااای دقیقا منم هم خوشگل هم خوش پوش و...بعضیا چهره های خاصی دارن خدایی

عملی شدی اشکالی نداره ولی خب اینم در نظر بگیر همه ام با عمل خوشگل نمیشن ها باید پتانسیل اش رو داشته باشی بازم ب هرحال 

منظور از غنی بودن ینی چی؟رفتار سالم رو توی چ چیزی میبینید؟

کسی که ارزش و بزرگی خودش رو می بینه و خودش رو به کسی و چیزی وابسته نمیکنه...کسی که با خودش و زندگی صادق هست ...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

من همش دوست دارم خیلی باهوش باشم جایی که بهم بگن واای چقد خوشگله بگن چقد باهوشههه گرچه قیافمم معمولی ...

اره واقعا موقعیت اجتماعی و هوش هم خیلی خوبه😍مثلا بگن چقدر هنرمنده😁

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋