2777
2789

؟

بچه هام ۲ و نیم و ۶ و نیم ساله هستن . بنظرتون از کی میتونم برا خودم درس بخونم یا آموزش آرایشگری  ببینم و برم دنبال کار؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم خودم یه ۴ساله و یه یک ساله دارم پاره ام. یه لحظه هم برای خودم وقت ندارم. دیگه نمیدونم مدرسه برن چطوری بشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

کمتر نمیشه تازه نوجوونی از نظر من سخت ترین سن بچه داریه خودم نوجوونم این حرفو میزنم

خب حضور مادرت میتونه برات موثر باشه ؟ یعنی بره سر کار کمبودی حس میکنی؟ بنطرم این دو تا موضوع جدا هستن

والله بچه داری تا اخرش ادامه داره دیگه 

فک کن عروسیم میکنن بازم مشکلاتشون هست تازه عروس یا داماد هم اضافه میشه فیس و افاده اونارم باید تحمل کنیم نوه هم که جای خود کلا ادامه داذه  

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
تا میاد خوابشون اوکی شه و مستقل شن مدرسا شروع میشه.مادر شدن یعنی ختم آسایش.بنظرم باید مدیریت کنی کنا ...

اره . تا حالا که واقعا نتونستم کوچیکه تازه از شیر و پوشک گرفته شده بزرگه دردسرهای درس و مشقش زیاده . تا بیاد بزرگه توی درس راه بیفته کوچیکه میره مدرسه باز روز از نو . 

بنظرم ۱۰ سالگی اینا.من دوره ارایشگری رفتم موندگارشدم‌توخونه بخاطر بچه ها

قبل از بچه دار شدن رفتی؟ هیچ کار نکردی؟ بچه هاتون الان چند ساله هستن؟ اگه دوست داشتی جواب بده عزیزم 

کوچیکه شد۴سالش بزارش مهدبزرگه ام مدرسه میره دیگه برودنبال کلاس و..

آره بیشتر به همین فکر میکنم . نمیدونم اون موقع کوچیکه همکاری میکنه یا نه . بزرگه فقط پیش ۲ رفت . کوچیکه ناسازگارتره  و وابسته تر

خب حضور مادرت میتونه برات موثر باشه ؟ یعنی بره سر کار کمبودی حس میکنی؟ بنطرم این دو تا موضوع جدا هست ...

نه مامانم از سرکار بیرون اومد تا الان من مامانمو خیلی اذیت کردم ولی مامانم با تمام اینکه غصه خورد منو بخشید و منو ب زندگی برگردوند الان ب کارای گذشتم فکر میکنم خیلی نو جوونی دوران بدیه ی کاری میکنی بعد با واقعیت بهش نگا می‌کنی میگی چ اشتباهی کردم و ب بزرگترها حق میدی

واقعا نمیدونم خودم یه ۴ساله و یه یک ساله دارم پاره ام. یه لحظه هم برای خودم وقت ندارم. دیگه نمیدونم ...

مشابه منی.  بزرگه پیش دبستانی می رفت خیلی خوب بود . اما مدرسه سخت‌تر بود . آموزشش سخته . و کوچیکه هم اذیت میکنه . یکی دو ماه اول که مامان دیوونه میشه اما بعد کم کم راه می افتین هر سه . حتی کوچیکه عادت میکنه خودشو مشغول کنه