الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا میاد خوابشون اوکی شه و مستقل شن مدرسا شروع میشه.مادر شدن یعنی ختم آسایش.بنظرم باید مدیریت کنی کنا ...
اره . تا حالا که واقعا نتونستم کوچیکه تازه از شیر و پوشک گرفته شده بزرگه دردسرهای درس و مشقش زیاده . تا بیاد بزرگه توی درس راه بیفته کوچیکه میره مدرسه باز روز از نو .
خب حضور مادرت میتونه برات موثر باشه ؟ یعنی بره سر کار کمبودی حس میکنی؟ بنطرم این دو تا موضوع جدا هست ...
نه مامانم از سرکار بیرون اومد تا الان من مامانمو خیلی اذیت کردم ولی مامانم با تمام اینکه غصه خورد منو بخشید و منو ب زندگی برگردوند الان ب کارای گذشتم فکر میکنم خیلی نو جوونی دوران بدیه ی کاری میکنی بعد با واقعیت بهش نگا میکنی میگی چ اشتباهی کردم و ب بزرگترها حق میدی
واقعا نمیدونم خودم یه ۴ساله و یه یک ساله دارم پاره ام. یه لحظه هم برای خودم وقت ندارم. دیگه نمیدونم ...
مشابه منی. بزرگه پیش دبستانی می رفت خیلی خوب بود . اما مدرسه سختتر بود . آموزشش سخته . و کوچیکه هم اذیت میکنه . یکی دو ماه اول که مامان دیوونه میشه اما بعد کم کم راه می افتین هر سه . حتی کوچیکه عادت میکنه خودشو مشغول کنه