2777
2789
عنوان

چجوری بی عرضه وبی دست وپا نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست
خودت باید بخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه

من از ته دل میخام واقعا هستم از این همه حماقت و شاسکولی و بی عرضگی همش همینم چ بدم میاد از رفتار بقیه باهام

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

ولی میشه با تمرین یکم ازاین حالت خنگی دراومد

بله ،کار نیکو کردن از پر کردن است

با تمرین میشه،برو خرید ،برو باشگاه ورزشی یا تو پارک توی ورزش های صبحگاهیش شرکت کن

کتاب بخون،فیلم ببین،طرز لباس پوشیدنت روی اصول باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو دل جامعه 

من دلسوزی بیش از حدم گاهی باعث میشه از حقم دفاع نکنم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من از ته دل میخام واقعا هستم از این همه حماقت و شاسکولی و بی عرضگی همش همینم چ بدم میاد از رفتار بقی ...

از مشاور کمک بگیر. شاید عزت نفس، اعتماد بنفس مشکل داری شاید تله های روانشناسی داری. ورزش یادگرفتن یه رشته ورزشی خیلی کمکت میکنه. یه چیزی مثل رزمی روی تفکرت تاثیر میذاره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یه سری مهارت های عمومی هست که همه باید بلد باشند  کنار کسی باش که تو اینها زرنگ باشه

یه سری کتاب با محتوای خوب بخون

میتونی با یه اپلیکیشن خوب زبان بخونی و تا وقتی به سطح مطلوبی نرسیدی به کسی نگو که هی بپرسن چی شد

ببین توی چه رشته یا کاری علاقه داری و بهتر می تونی انجام بدی، همون رو ارتقا بده

ورزش هم جزو واجباته برای همه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

سلام 

اولا معلوم نیست واقعا ، شاید خودت اینطور فکر میکنی

بعدش 

سعی کن همیشه آرامش رو حفظ کنی و کارات رو با آرامش انجام بدی 

دنبال تایید دیگران نباش تا هول نشی 

اگر فکر میکنید بی دست و پا بودنت ، از عدم آموزشه ، باید روی خودت توی خلوت کار کنی 

مثلا اگر توی صحبت مشکل داری ، توی یوتیوب ویدیو های آموزش صحبت رو ببین . بهت یاد میده نفست رو کنترل کنی و با استرست رو به رو شی.

اگر کار هارو درست انجام نمیدی ، باید دنبال علت باشی 

ممکنه آنقدر سر خورده شده باشی که نتونی انجام بدی ، باید دنبال درمان باشی حالا یا پادکست های توسعه فردی گوش بدی یا پیش مشاور بری ، چون مشکل جدی هستش.

همون «اایزابل» هستم.

سلام اولا معلوم نیست واقعا ، شاید خودت اینطور فکر میکنیبعدش سعی کن همیشه آرامش رو حفظ کنی و کارات رو ...

مرسی گلم از راهکارهای خوبت

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
نه خیلی چیزا تو ذاتت نیست ولی برای اینکه ازت سواستفاده نکنن تغییر رویه بدی

من متاسفانه نمیتونم

یعنی چون ذاتا آدم پرویی نیستم درنتیجه هرچقدم تلاش میکنم آخرش میبینم باز تو جمع تبدیل شدم به یک شنونده

یا چون تو ذاتم نیست تو مکالمه همش کنار میکشم دعوا نشه داد نزنم نکنه صدامو کسی بشنوه 

اما طرفم با چشماش منو میخوره برسه بقیه کاراش

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘