2777
2789
عنوان

چجوری بی عرضه وبی دست وپا نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست
دست و پا دار😁کارای اداری و خریداتو خودت انجام بده ، از سوتی دیدن و شاتباه کردن نترس.

اینارو خودم انجام میدم ازسوتی دادنم نمی‌ترسم ولی کلا بی عرضه ام 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
من تا ۱۵ سالگی واقعا چلمنگ بودم..الان ۱۷ سالمه عالی شدهفقط گاهی سوتی میدم😁

کمه سنت برا سن بالا خیلی بده فک کن تو دانشگاه مخصا 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکردم تنهام 😂🤦🏻‍♀️ تو هم نمیتونی ی پوسته دخترم حتی پیدا کنی یا ن فقط من انقد داغونم

دوست زیاد دارم 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

اسی دوس رفیق اینا داری ؟؟؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

هزار بار ضربه خوردم دیگه هیچکس روم حساب نمیکنه میدونن همه که چقدر بی دست وپام😭

دو بار دعوا کن جر بده طرفو، اکی میشه نترس

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
باید انقدر انجام بدی تا یاد بگیری.حالا هرچی هست اشپزی رانندگی کارای اداری سرکار رفتن خرید

واقعا می‌خوام بدونم بقیه چجوری انقد زرنگ وباعرضه ان

از آدمای نامرد. خدا نکنه البته

ببین من انقد پسرای لاشییییییییییییی بی ناموس ازم سواستفاده کردن چقد عصابمممممم خدا خورده تهش هنوز همون مشنگ شاسکولم

از آدمای نامرد. خدا نکنه البته

بعد دخترا دیگه چ قد زرنگن چقددددد آدم کیف می‌کنه بذخدا ینیا بعد فک کن اینا منو چییییی دیدن ک انقد اذیتم کردن انقد پررو بازی در اوردم انقد دس زدن بدون هیچچچچچ شناختی هیچ حرفی حتی

از خانواده یا اطرافیان الگو‌گرفتن یا خودشون انقدر تو دل جامعه بودن که بلدن چیکارکنن

اینو قبول دارم ولی می‌خوام منم یاد بگیرم

ببین من انقد پسرای لاشییییییییییییی بی ناموس ازم سواستفاده کردن چقد عصابمممممم خدا خورده تهش هنوز هم ...

خودت باید بخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بعد دخترا دیگه چ قد زرنگن چقددددد آدم کیف می‌کنه بذخدا ینیا بعد فک کن اینا منو چییییی دیدن ک انقد اذ ...

دراوردن* 

یکیشون لاشیییی اشغال بی ناموس شمارمو داده بود حتی ب چندتا دوستاش