2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماهو زدن؟

این ماه نه هنوز... 1 بهمن یارانه این ماه واریز میکنن

برا بابام اینا هم همون یکم یا دوم واریز میکنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
این ماه نه هنوز... 1 بهمن یارانه این ماه واریز میکننبرا بابام اینا هم همون یکم یا دوم واریز میکنن

برا مارو منو جدا ۴۰۰ میزنن

پسر و همرسم رو دوتاشونو ۶۰۰

خودمونم نمیدونیم چرا🫥

برا مارو منو جدا ۴۰۰ میزننپسر و همرسم رو دوتاشونو ۶۰۰خودمونم نمیدونیم چرا🫥

عه چرا؟ از کجا فهمیدی برا خودت بیشتر واریز میکنن

ما 4 نفریم. نفری 300 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عه چرا؟ از کجا فهمیدی برا خودت بیشتر واریز میکننما 4 نفریم. نفری 300

شاید باور نکنی مال منو جدا از همسرم واریز میکنن

نه من نه شوهرم یارانه نداشتیم.رفتیم اعتراض زدیم اونجا از همسرم شماره کارت اینا گرفتن بعد یه مدت ۶۰۰ زدن رفتیم پیگیری گفتن پدر خانومتون داراییش زیاده به خاطر همون به همسرتون تعلق نمیگیره بعد هسرم کلی رفت پیگیر شد گفته بودن شماره کارت خانمتونو بدین یه مدت به خودش بزنیم بعد با شما میزنیم از اون موقع به من جداگونه ۴۰۰ میزنن🤣🤣🤣

ببخشید طولانی شد

شاید باور نکنی مال منو جدا از همسرم واریز میکنننه من نه شوهرم یارانه نداشتیم.رفتیم اعتراض زدیم اونجا ...

چه عالی😁😁

برا ماهم اولش یارانه نمیدادن.. اعتراض گذاشتیم دیدن نمیتونن از دستمون در برن،، دیگه برامون واریز میکنن😁

دهک های پایین رو ۲۵هر ماه واریز می کردن

ریا نباشه ما دهک 9 هستیم😎😁

البته واقعا با دوتا بچه و مستاجری بی انصافیه که ما این دهک باشیم. خونه اجاره ای، مغازه اجاره ای.. یه زندگی معمولی

یه ملک یا زمین به ناممون نیس.. بعد با اعتراض و اینا بهمون یارانه دادن

اولش که نمیدادن

ریا نباشه ما دهک 9 هستیم😎😁البته واقعا با دوتا بچه و مستاجری بی انصافیه که ما این دهک باشیم. خونه ا ...

ما هم دهک ۹هستیم البته گفتن احتمالا یارانه دهک ۹و ۱۰رو قطع می کنن

کاربر آقا 
ما هم دهک ۹هستیم البته گفتن احتمالا یارانه دهک ۹و ۱۰رو قطع می کنن

وااا چرا؟؟  که تو جیب خودشون بره؟ 

دولت کم درآمد داره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️