2777
2789
عنوان

این معما رو کسی بلده

64 بازدید | 6 پست

در یک روستای کوچک و ناشناخته، طی دو هفته، سه قتل و یک آدم ربایی صورت میگیرد. کاراگاه طبق شک و گمان های اهالی روستا نسبت به یکی از ساکنین مرموزشان، برای بازجویی، به خانه ان مرد رفت. در کمال تعجب، در باز بود و هیچ ردی از مرد در انجا پبدا نشد، جز یک دستگاه ظبط صوت قدیمی. صدای ضبط شده حدودا پنج ثانیه بود. مرد با صدای لرزانی گفت: از این زندگی خسته شدم... میخوام خودم رو خلاص کنم... 

و بعد، صدای گلوله شنیده شد و صدا قطع شد. کاراگاه برخلاف روستاییان، بیشتر نسبت به مرد همسایه مشکوک شد، چرا؟

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم چون اگر اون همسایه خودش رو میکشت صدای ضبط شده ۵ ثانیه نمیکشید ، اگر اون مرده پس کی ضبط رو خاموش کرده؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

چون میدونسته پلیس میخواد بیاد صحنه سازی کرده یعنی خودکشی کرده وقتی گلوله زده باید بیشتر ضبط میکرد ولی این  خنگ بعد شلیک ضبط متوقف کرده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖