2777
2789
عنوان

خانوما روم نمیشه چیکار کنم 🙁💔

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 29 پست

شوهرت بهش بگه

بابا گناه داره همش تنهاست 

برو پیشش یه ناهار و شام گرم بهش بده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو داداشت بهم میگه لباس لختی و س ک سی داخل خونه بپوش ولی من بهش گفتم چون ابجیت هست خجالت میکشم ...

اخه اینا چیه میگی خدا وکیلی 

بنده خدارو اینجوری معذب نکنین 

دختر مجرده زشته بابا 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
بهش بگو داداشت بهم میگه لباس لختی و س ک سی داخل خونه بپوش ولی من بهش گفتم چون ابجیت هست خجالت میکشم ...

الان اینایی که گفتی غیر مستقیم محسوب میشه؟؟؟؟😂 مستقیمت چجوریه پس

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
اخه اینا چیه میگی خدا وکیلی بنده خدارو اینجوری معذب نکنین دختر مجرده زشته بابا

من پاکش کردم 

ولی چرا فکر میکنی زشته؟ 

باشه دختر مجرد از ایشون بزرگتر هست خیلی چیزارو میدونه

باید بدونه که زن و شوهرم دوس دارن داخل خونه خودشون میخوان راحت باشن و از سالهای اولیه زندگی لذت ببرن ...

ایشون خیلی پروع ۳ساله اومده خونه داداشش زشته والا ادم دو روز میره خونه خواهر و برادرش خجالت میکشه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان اینایی که گفتی غیر مستقیم محسوب میشه؟؟؟؟😂 مستقیمت چجوریه پس

😅😅😅

نمیدونم بخدا من بودم اینجوری میگفتم 😅

مستقبم اینه که بگم دیگع کافیه ۳ساله اینجا موندی برو پیش پدرت زندگی کن مام خسته شدیم ازت 😅

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من پاکش کردم ولی چرا فکر میکنی زشته؟ باشه دختر مجرد از ایشون بزرگتر هست خیلی چیزارو میدونهباید بدونه ...

حتی اگه بدونه هم عنوان کردن مثلا اینکه دوست دارم جیغ بزنی خیلی چیز بدیه 

بله حرفتون درسته ک زن و شوهر باید حریم شخصی داشته باشن ولی اون حرف رو زدن خیلی درست نیست به نظر من 

شاید به نظر شما درست باشه

جوانی ام به مو رسیده😔😔
حتی اگه بدونه هم عنوان کردن مثلا اینکه دوست دارم جیغ بزنی خیلی چیز بدیه بله حرفتون درسته ک زن و شوهر ...

اره هر کسی ی نظری داره 

میتونه به شوخی بگه اگر طرف مقابل هم ادم با درک و شعوری باشه متوجه منظور ایشون میشه 

اگه زن عاقل و بزرگتری تو فامیل دارید ،بگید باهاش صحبت کنه 

یا خواهر دیگه اگه داره 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است