2777
2789

سلام دوستان از انتظار کشیدن و حسرت خوردن برای بچه و درمان و دکتر و هزینه خسته شدم میخوام دادخواست فرزندخواندگی بدم شنیدم پروسه قانونی فعلی خیلی کمتر از قبله و  قاضی اون شعبه هم تقریبا بل من آشناست ولی خیلی میترسم .از اینکه بچه سلامت جسمانی نداشته باشه یا دچار بیماریهای نهفته ژنتیکی باشه چند وقت بعد از آوردنش ظاهر بشه انقدر توی اینستا بچه های مشکل دار و مریض و کم توان دیدم بد جور چشمم ترسیده .چطور میتونم اعتماد کنم مادر بچه تمام سونو ها و غربالگری ها و نکات پزشکی را رعایت کرده؟دارم دیوانه میشم کمک کنید .

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی دردسر داره باید نصف اموالتو بنامش کنی کار دولتی داشته باشی طو سابقه نداشتا باشی ... کلز شرایط داره. ننم میخاستن بیارم اما وسع مالی ام اجازه نداد

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 
مطمئن باش اون حسی که نسبت به بچه خودت داری به بچه ای که از بهزیستی میگیری نداری صبر داشته باش خودت ...

نه اصلا برای فرق نداره 

نترس عزیزم وقتی نیتت خیر باشع خدا خودش یه بچه خوب بهت میده

خب قبل از اینکه بچه بگیری نمیشه با قاضی درمیون بزاری که ببریش پیش یه دکتر و ازش چکاپ بگیرن و مطمئن بشی از سلامتش؟

کار نمدی انجام میدم میتونم واسه شماهم درست کنم

این وسواسها رو نداشته باش گلم، درصد بچه های سالم خیلی بیشتر از بیماره، مثبت اندیش باشه. بعدم بچه بیماری خاص داشت باشه بهزیستی اجازه میده برش گردونی و یه نوزاد سالم ببری

خودتم بچه دار بشی تضمینی نیست کاملا سالم باشه

کلی دردسر داره باید نصف اموالتو بنامش کنی کار دولتی داشته باشی طو سابقه نداشتا باشی ... کلز شرایط دا ...

نه شرایطش دیگه به این سختی نیست خودم وکیلم میدونم تازگی اونجا بودم راههای قانونی دیگه هم هست اون مشکل اصلیم نسیت بیشتر از سلامت بچه نگرانم

فکر کنم بتونی ببریش ازمایش کامل بدی

یکی از کاربرای قدیمی همینجا یک پسر گرفت مثل قرص ماهه هزار ماشاالله سالم زیبا و اروم اول تحقیقاتتو بکن بهزیستیم برو

کارت خیلی قشنگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design