2777
2789

سلام من سوزش معده شدید دارم مری هم میسوزه نفخ دارم و مدام حس گرسنگی  و ضعف  یه وقتایی سمت چپ معده ورم میکنه فشار روی قفسه سینه و دست چپ میاره 

رفتم دکتر گفت باید آندوسکوپی بدی دوسه ساله میترسم انجام بدم الان از ترس فکرو خیال میخوام انجام بدم همش میترسم چیز بدی باشه  

ولی بازم استرس دارم 

من چندین سال پیش که بدون بیهوشی بود انجام دادم سخت نبود الان که دیگه با بیهوشی انجام میدن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بابای من همین دیروز انجام داد بیهوش هم نکرده بود. بهش گفتم بعدش بالا نیوردی گفت نه. چیزیش هم ...

عزیزم انشالله سلامت باشن سایه سلامتیش برقرار باشه  درد آندوسکوپی رو تحمل میکنم میترسم از جوابش  

بیهوش بشی فکر کنم بهتره 

من مامانم  بدون بیهوشی انجام داد خیلی اذیت شد .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

از نتیجه میترسم خیلی زیاد 😭

وا چه فرقی داره حالا نتیجه خوب باشه یا بد باشه وقتی شما حالت بده بالاخره باید دلیلش رو بدونی 

بعدشم انقد حساس نباش الان هر کسی یه بیماری داره انقد سخت نیست که 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

عزیزم انشالله سلامت باشن سایه سلامتیش برقرار باشه درد آندوسکوپی رو تحمل میکنم میترسم از جوابش

سلامت باشین خیلی ممنونم

نگران نباشین. با نام خدا شروع کنید و امید داشته باشین انشاءالله چیزی نیس

مامان من یه مدت ناحیه شکم و اطراف شکمش درد میکرد..هیچ دکتری نفهمید دقیقا مشکل از کجاس..ازمایش و عکس و ...همه چی رف 

اخرش رف آندوسکپی 

اونم مثل شما شدید استرس داشت  .ولی بعد ک اومد گف اصلا اونجور ک فکر میکردم نبود خیلی زود تموم میشه و درد خاصیم نداره

قدیما خیلی سخت بود الان با بیهوشی بیحسی هرچی شده انجام میدن اصلا سخت نیس 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..