2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نیکی خوبید

ببخشید باز مزاحم میشم

به استادم گفتم کاراموزی جایی برام جور کنه

حالا قرعره فردا زنگ بزنم ببینم قبولم میکنن یا نه

ترم دو ام

فقط هم اصول یک خوندیم تا الان ، ینی وارد اصول دو نشدیم هنوز

توصیتون چیه اگه قرار شد برم

چیا بخونم قبل رفتن

من فقط کمی هلو بلدم و همون اصول یک کامل

دیگه هیچی

یعنی یادم میدن؟ منم دیر یاد میگیرم گیجم یکم

دارم از استرس میمیرم😕😕😕

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

سلام نیکی خوبیدببخشید باز مزاحم میشمبه استادم گفتم کاراموزی جایی برام جور کنهحالا قرعره فردا زنگ بزن ...

سلام ممنونم داری میری کاراموزی نه آزمون استخدامی قرار نیست بلد باشی خودشون یاد میدن  

سلام ممنونم داری میری کاراموزی نه آزمون استخدامی قرار نیست بلد باشی خودشون یاد میدن

نیکی اصلا شاید قبولم نکنن چون ترم دو ام😭

بعد یه چیزی

ما حتی وارد اصول دو هم نشدیم هنوز

بهشون بگم اینو؟ فعلا فقط اصول یک خوندیم

کلا هر نکته ای میدونید بگید

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

سلام نیکی خوبیدببخشید باز مزاحم میشمبه استادم گفتم کاراموزی جایی برام جور کنهحالا قرعره فردا زنگ بزن ...

@رویای_او سلام خوبید

شما هم لطفا راهنماییم کنید هرچیی میدونید بگید

من خیلی دیریاد میگیرم خیلییی اما پشتکار دارم

نیکی اصلا شاید قبولم نکنن چون ترم دو ام😭بعد یه چیزیما حتی وارد اصول دو هم نشدیم هنوزبهشون بگم اینو؟ ...

اخه نکته نداره 

وقتی میگید ترم ۲ هستین خوب خودشون میدونن که چی خوندین 

وقتی قبول کرده بیایین یعنی مشکلی نیست 

اخه نکته نداره وقتی میگید ترم ۲ هستین خوب خودشون میدونن که چی خوندین وقتی قبول کرده بیایین یعنی مشکل ...

حالا امیدوارم قبول کنه

به نظرتون بگم از طرف استاد فلانیم قبول میکنه؟‌