2777
2789
عنوان

نظ تون راجب این مادر چیه

207 بازدید | 10 پست

تو ۱۸ سالگی با دعوا با خونوادش بایه مرد ۳۰ ساله ازدواج میکنه

بعد ۳ تا بچه بدنیا میاره که یکی الان ۱۳ سالشه اون‌یکی ۱۱ و یکی هم ۸ سالشه

این مامانه با یه پسری تو ترکیه از طریق بازی آشنا میشه

و یه شب بچه ها شو میذاره و میره

شوهرش هم مشکل روانی داره ۶ ماه قبل اینکه این زنه بره براش پاسپورت میگیره و طلاقش میده

حالا هم اون زنه فرار میکنه میره ترکیه

و ۲ سال هم بچه هاشو نمیبینه

و بچه هارو یکی دیگه نگهداری میکنه

نظرتون راجب این چیه

من خیلی حرص می خورم و دلم واسه بچه ها می سوزه

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی لطفاً اگه کسی هست اینجا تامبوی باشه درخواست دوستی بده یا دوستای تامبویتونو تگ کنید کار مهم دارم ممنون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

تو اینجور موارد خیلی خیلی میترسم نظر بدم اما قلبم برا بچه ها به درد میاد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
یه آدم بی ثبات بی فکر آدم عاقل درست انتخاب می‌کنه اگر نکنه هم به هر دلیلی باز پای زندگیش هست

واقعا آخه بیچاره وقتی ۳ تا زاییدی طلاقت بگیر بشین خونه ننت دیگه

الان بچه هارو میبینم جیگرم واسشون میسوزه

تو اینجور موارد خیلی خیلی میترسم نظر بدم اما قلبم برا بچه ها به درد میاد

فک میکنم گریم میگیره براش

اونروز خونه مامانم بودم کوچیکه هم بود داشت می خوابید تو خوابش می گفت مامان مامان گریه میکرد😭

فک میکنم گریم میگیره براشاونروز خونه مامانم بودم کوچیکه هم بود داشت می خوابید تو خوابش می گفت مامان ...

الهی عزیزم خدا در عوض قلب شکستشون خوشبختشون کنه😢😢😢❤️‍🩹❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
هول ب تمام معنااا

واقعا زندگیه یه خانواده رو مختل کرد الان تو این وضع گرونی مگه آسونه ۳ بچه نگهداری

پدرشونم رفت زن گرفت از بچه ها خبر نداره