ببین استارتر جان ،ما از زمانی که اقدام به بارداری کردیم تا وقتی حامله شدم ۴ ماه طول کشید از ماه دوم به بعد شوهرم شوخی و جدی بهم میگفت تو ناقصی ،هر چند من جوابش رو میدادم اما خیلی بدلم مونده شاید اگه از دیگران اینو میشنیدم انقدر سخت نبود،حالا خدا رو شکر که خود شوهرت بهت هیچی نمیگه.
ایشالا بزودی زود دامنت سبز میشه،من میدونم چی میکشی ولی این روزا رو بخودت زهر نکن حیفه اینو وقتی بسلامتی بچتو بغل گرفتی میفهمی ،متاسفانه نمیتونی آدمای بیمعرفت و بی انصاف رو کاری کنی ولی میتونی روی خودت کار کنی که کمتر ناراحت شی و در ادامه شوهرت رو هم ناراحت نکنی
ببین عزیزم نمیتونم بگم خودتو ناراحت نکن چون منم این روزا روکشیدم منم یکسال ونه ماه بعد ازازدواجم باردارشدم وباوجوداینکه یکسال اول جلوگیری داشتیم اما همه فک میکردن مشکل داریم بخصوص ک برادرشوهرم یکسال بعد ازازدواج ما ازدواج کرد خانمش توماه دوم بعدعروسی باردارشد وما تو یه خانه باخانواده شوهرم زندگی میکردیم اییییییینقدر من اونروزا بهم سخت گذشت ک فقط خدامیدونه.ولی حالا که دوتا گل پسردارم وخداروشکر میکنم میگم چرااون روزای عمرم روبیخود به خودم زهرکردم.ادم بعد بچه دارشدن دیگه خیلیییی سختشه ب خودشو همسرش برسه.شما تماااام خوشیاتو بکن وانشاالله به حق فاطمه زهرا هروقت که خداخودش صلاح بدونه بهت نی نی سالم میده فقط توروخدا بیجهت روزهات روخراب نکن وبی جهت غصه نخور.ناگفته نماند من شوهرم ی مشکل کوچولو داشت ولی اربعین به نیت بچه رفت پابوط آقام امام حسین وابوالفضل ومن دقیقا یکماه بعد ازسفر همسرم باردارشدم.