2777
2789
عنوان

تولدم🙂

132 بازدید | 25 پست

چقد همچی زود میگذره 

باورم نمیشه ۳۰ سال از ۲۷ دی ماه ۱۳۷۳ گذشته میخام برا خودم و دختر خانم های جوان تر از خودم از تجربه ها و درس های زندگی بنویسم .

شما هم یه جمله بهم هدیه کن 🥰

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تولدت مبارک‌ عزیزم

ولی وقتی به گذر زمان فکر‌میکنم استرس میگیرم 

دلم‌میشکنه چطوری روزا و شبامون با حسرت کارایی که نکردیم گذش

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزی که فکر میکردم  تو شکست های زندگی قوی تر عمل کردم 

چیزایی که فکرشو نمیکردم بتونم تحمل کنم ،گذشت

تولدت مبارک‌ عزیزمولی وقتی به گذر زمان فکر‌میکنم استرس میگیرم دلم‌میشکنه چطوری روزا و شبامون با حسرت ...

ممنون عزیزمم 

دنیا همین بود ماها کودک بودیم درکی نداشتیم هیچ وقت باب میل کسی نشد 

تولدت مبارک قشنگم🙃🌱❤️

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

یک جمله به نظر من 

هیچ وقت به هیچ کس اعتماد نکن 

از هر کسی هر چیزی بر میاد 

وابسته نشو همه رفتنی هستن همهههه

به خودت و زندگی و ارزوهات برس و برای خوشحال خودت تلاش کن 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂