2777
2789

شما مادر هستین احترامتون واحبه قصد توهین به شما عزیزان ندارم 

میدونم که خوب بچه هاتون رو میخوایید ولی بعضی تفکرات واقعا بچه ها رو مخصوصا دخترا رو عذاب میده مثلا:

این تفکرات که 

دختر نباید ابرو برداره 

دختر نباید تا قبل ازدواج مو عای زائد رو ازبین ببره 

دختر نباید آرایش کنه 

اصلا ادم خوبی طرف باشه نمیاد دختر شما رو که بگیره میره به دختری رو میگیره که حداقل یذره قیافه و نظافت داشته باشه 

بابا دختره نه یه پسر !!!! این تفکرات از دوره قاجار میاد 

الان دیگه دوره قاجار نیست خانما اگر کسی اینطور باشه بهش نمیگن دختر حرف های دیگه میزنن بهش و تو جامعه سرخورده میشه

لطفاً لطفاً خواهشن انقدر سخت نگیرین به دختراتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نصیحت من از روی دلسوزی و خواهرانه بود 

میدونم هیو کس بهتر از شما ها نمیتونه مراقبت دخترش باشه 

ولی اگر واقعا نکرانید نذارین تا قبل ازدواج با کسی رابطه داشته باشه یا این جور چیزها یی که الان دختر ها دچارش هستن 

مادر کجایی دخترت بیست سالشه یه بار گفت ابرو یه هفته قهر بودی باهام

🤭

دخترا مامانتون اجازه نمبدن خودتون دست به کار شین

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

الان دیگه کسی این حرفا را نمیزنه والا اون خانمایی هم که زمان ما مومن و امامزاده بودن الان دختراشون ک ...

چرا هست ولی خدا رو شکر خیلی کمتر شده 

اما بازم دیدم و شنیدم که دخترا با این جور مشکلاتی رو به رو هستن 

تو قرآن هم اومده زنان و دختران باید آراسته و تمیز باشند 

دوتا دختر دارم

۱۳ و ده ساله

برا دختر بزرگم

خودم صورتش رو تمیز میکنم

میره مدرسه میگم بالم لب بزن ادکلن بزن کفشهات رو واکس بزن مانتو شلوارش رو میشورم اتو میزنم

نمیزارم لباسهاش کهنه بشه زود زود میخرم براش

همیششششششششششششه خوراکی زیاد میزارم تو‌کیفش 

تو‌حسابش پول واریز میکنم

گوشی خودم با کنترل همیشه دستشه

با دوستاش خوش میگذرونه البته خانواده دوستاش رو کااااااامل میشناسم

نظارت شدید رو رفتار و درسش دارم

هر انچه که دوست داشتم برام انجام میدادن براش انجام میدم

مشکلاتش رو اول به خودم میگه

یه رفیقه ده نودی دارم که خیلی پایهو دوست داشتنیه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

دختر فامیل شوهرم سبیلش سیاههههه و پرپشت اومده بودن عروسی دختر طفلک نمیدونست کجا خودشو قایم کنه عروسی هم مختلط پسرها مثل عجایب نگاش میکردن کل عروسی تو دسشویی بود مادرشم اول زر زر کرد نمیزارم دست بزنه بعد که بقیع دخترا رو دید قیافه گرفت

دختر فامیل شوهرم سبیلش سیاههههه و پرپشت اومده بودن عروسی دختر طفلک نمیدونست کجا خودشو قایم کنه عروسی ...

چند سالش بود؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻