2777
2789
عنوان

ایا ممکنه سن رو تو مدارک کم کنن

108 بازدید | 14 پست

مثلا پولی چیزی بدیم؟؟؟   من قیافم کمتر میخورهذ میخام بخاطر فوتبال چهار پنج سال سنمو کم کنم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت تو یه پسر افغاني؟ راست میگفت؟

یکی هست پشت سرم خیلی گوه ها میخوره  که فلان کار کرده  این کار کرده  اون  کارو کرده   چون چندسال پیش  خیلی بد سوزوندمش   و حالا انقدر اسکله که چند سال هنوز پشت سرم زر میزنع  خخخ

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

خیر امکانش نیست. مدارک شما در کل سیستم ثبت احوال ثبت شده و با یه سرچ ساده همه چیز روشن میشه

ینی هییچ راهی نیس  

اینهمه فوتبالیست صغر سنی چیکار  کردن

میشهعع پول زیاد میخاد که از اول همه مدارک مدبوط بهت رو با سنی که مسخای وارد سایت کننن

خب چقدر باید داد

عمه من ۴۵ سالش بود برای شرکت تو آزمون استخدام شناسنامه عوض کرد سنشو ۴۰ کرد😁

با پول؟