2777
2789

11سال باهم زندگی میکنیم..دوتابچه دارم..همیشه سرخونوادم باهم دعواداشتیم تابه الان..بارهاوبارهاقهروآشتی کرده باهاشون..بازهمون اشه همون کاسه..شکایتشو ب خونوادش کردم اونام انگارنه انگار چون میشناسنش وبااونام همین کارارومیکنه..اینجوریه طرفو باحرفاش میشوره میزاره کناربعدفرداش یا دوقیقه بعدش پشیمون میشه ومعذرت خواهی واین حرفا..کاری که داره بامنووخونوادم 11ساله میکنه وماتحمل کردیم..ولی دیگ خسته شدم نمیدونم چیکارکنم دیگ بریدم ازش..خوبی زیاد داره ولی این اخلاق مزخرفم داره ک همه خوبیاشومیشوره میبره..دلم واس بچه هام میسوزه همش شاهددعواهای ماهستن😭..نه مشاوره بیاهست نه حرف شنوی ازکسی داره..الانم سه ماهه باپدرومادرم قهره طبق معمول..الان میگ قهرمن تقصیرتوهه..عادت داره تقصیراتشوبندازه گردن بقیه وخودشو منزه ازهرچی نشون بده..شمابگین من چیکارکنم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

رفت و آمد کم و محدود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مودیه دیگه

ازوناست که لحظه ای هست احساسات و رفتارش 

فکر نکنم بشه کاری کرد اگر می‌شد تو این ۱۱ سال شده بود 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اکثرا مردا یه عادت های سمی دارن که تو اول رابطه با بخشیدن سریع طرف مقابل بدتر میشه 

یازده سال ‌گذشته متاسفانه این اخلاق نهادینه شده 

حتما برو مشاوره تنهایی 

بزا قهر باشه بهتر اینجور آدما همون رفت آمد نداشته باشن بهتره

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

همسر منم دقیقا همینه متاسفاته

همش میگ من ارامشی که ازتووخونه نمیگیرم ازخونه شمامیگرفتم ک تواونم ازمن گرفتی..والا بلا من هیچ کاری نکردم ولی هروقت زنگ میزدم بهش کجایی میگفت خونه شمام‌‌..شده بود دونوبت میرفت هم صبح هم عصر..یوقتا ک ناهارم سرخودمیرفت اونام نمیدونم کم وزیاد بود میخوردن دیگ خلاصه..من ناهارمیزاشتم میرفت خودشو اونجاسیرمیکرد

میگ توانقد حساسیت نشون دادی ک اینجوری شد پدرومادرتو حساس کردی نسبت به من..

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
مودیه دیگهازوناست که لحظه ای هست احساسات و رفتارش فکر نکنم بشه کاری کرد اگر می‌شد تو این ۱۱ سال شده ...

بله اگرمیخواست درست بشه شده بود

ولی چه کنم منو داره مقابل خونوادم قرارمیده هی میگ ازطرف من اینوبهشون بگو اونوبگو..اگرم نگم انقد گیرمیده وپاپیچم میشه ک دلخوریشو بگم

بزا قهر باشه بهتر اینجور آدما همون رفت آمد نداشته باشن بهتره

والامن ازخدامه قهرباشه..خودش ول کن نیست چون من تنهایی میرم خونه مادرم واون نمیاد حرصی شده ک نمیتونه بیاد

روز مادر وروزپدر رفت کادو خرید گفت بده بهشون ولی اونا نه بهش زنگ زدن نه پیامکی تشکرکردن یاروزمرد تبریک بگن..این شده سوژه جدیدش برای حرص دادن من واونا

والامن ازخدامه قهرباشه..خودش ول کن نیست چون من تنهایی میرم خونه مادرم واون نمیاد حرصی شده ک نمیتونه ...

همون موقع بهانه خوبی بوده باید خودش هم می‌رفته برا آشتی اونا بزرگترن شوهرت باید بره دست بوسی

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

همون موقع بهانه خوبی بوده باید خودش هم می‌رفته برا آشتی اونا بزرگترن شوهرت باید بره دست بوسی

ازبس کاراشوتکرارکرده ودرست نشده‌‌..خونوادمم دیگ باورش ندارن مخصوصابابام میگ آشتی کنم باز فردا میخواد یه بهونه پیاده وجروبحث پیش بیاد بینمون..میگ همون قهرباشه بهتره

اخرین بار رفته بود خونمون یه جروبحثی بین من واون پیش اومده بود منم از روی خستگی ودلتنگی ب مادرم گفتم قضیه رو..شوهرمم نمیدونم چرا پاشد رفت اونجا و باداداشم که همش19سالشه بحث لفظی پیداکردن شوهرمم زده بود توگوشش