2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@rnbom‍  

محدثه؟؟؟؟!!!😕😕😕

باز داری فزوغی بازی درمیاری دختر؟😕

ازت سوال پرسیدم ریپ میزنی چند تا کلمه پشت سرهم مینویسی بعد تاپیکو زرررتی قفل میکنی!؟؟😕😕

@بگویاسی‍  این مگه نمیگفت پشیمونه قرار نشد مگه دخمل خوبی بشه ؟😕😕

🫡

@rnbom‍ محدثه؟؟؟؟!!!😕😕😕باز داری فزوغی بازی درمیاری دختر؟😕ازت سوال پرسیدم ریپ میزنی چند تا کلمه ...

عزیزم ذات که به این سرعت تغییر نمیکنه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم ذات که به این سرعت تغییر نمیکنه😂

حالا زیر نظرش میگیریم ببینیم واقعا راست میگه پشیمونه یا قراره همین روال فزوغی وزنبامرام وکیکیخی ووو... رو ادامه بده🤕😕

یه سوال ازش کردم ریپ زده عین کاربریای فیکش بعد قفل کرده ،آدم همش یادش میفته این همون بوده تغییری نکرده☹️💔

🫡

حالا زیر نظرش میگیریم ببینیم واقعا راست میگه پشیمونه یا قراره همین روال فزوغی وزنبامرام وکیکیخی ووو. ...

با هویت واقعیش همون فرمونی که با فزوعی پیش گرفتو قراره پیش بگیره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خدا نکنهههه ☹️من همش خوشحال بودم این دختر قراره خودش بشه ،نشه عین کاربریای فیک قبلیش🥲

امیدوارم🥲🫠

@rnbom‍ محدثه؟؟؟؟!!!😕😕😕باز داری فزوغی بازی درمیاری دختر؟😕ازت سوال پرسیدم ریپ میزنی چند تا کلمه ...

چته😑 تاپیکو قفل کردم چون یه بد ذات اومد دیشب تاپیکامو خراب کرد نخواستم ریختشو ببینم 

چیکاره داری ولم کن دیگه 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

با هویت واقعیش همون فرمونی که با فزوعی پیش گرفتو قراره پیش بگیره

کاش یکم مهربونی رو از ملکه ۴۵۵ یاد بگیریم 

قرار نیست چون حوصلت سر می‌ره گیر بدی من

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449