2777
2789

بچه ها سه شب باید بمونم جایی یعنی شب بخوابم اونجا 

من مژه میزارم همیشه‌ از این مژه دونه ایی ها که یک هفته میمونه روی چشم 

حالا مژه دونه ایی تموم شده فقط مژه یه تیکه دارم 

با مژه یه تیکه نمیشه شب خوابید پاشد درسته ؟ یهو بلند میشه ضایع میشم مگه نه 

یا میشه سه روز بمونه رو‌چشم 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کاشت بزن وقتی اینقدر بدون مژه حالت بده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برو کاشت بزن وقتی اینقدر بدون مژه حالت بده

اخه اجی نمیدونم چرا کاشت یه جوریه که انگار چشم خیلی ریز میشه 

مژه میوفته انگار

سنگینه 

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم 

اخه اجی نمیدونم چرا کاشت یه جوریه که انگار چشم خیلی ریز میشه مژه میوفته انگارسنگینه نمیدونم چجوری من ...

چسب قوی بزن که زمان شست و شو هم کنده نشه 

قبلش میکاپت با دستمال تمیز کن که زمان شستن چرک کرم ها نریزه روی مژه بد رنگ بشه 

ولی نمیشه نذاری تو میخوای بذاری من پلکم خسته میشه 

طبیعی و مرتب باش مژه برای چته 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چسب قوی بزن که زمان شست و شو هم کنده نشه قبلش میکاپت با دستمال تمیز کن که زمان شستن چرک کرم ها نریزه ...

هی مژه کاشتم مژه هام ریخته 

فعلا نمیتونم