2777
2789
عنوان

پدهای بهداشتی بانوان📸📸📸

860 بازدید | 63 پست

قدیما که خانوما از پدهای بهداشتی که بازاری هستن استفاده نمیکردن و بجاش از پارچه استفاده میکردن عفونت و بیماریهای کمتری میگرفتن.منم خیلی حساسیت میگرفتم اما مدتیه تصمیم گرفتم از پدهای پارچه ای استفاده کنم که نگم واستون که چقدر خوب بود انگاری هیچی نداشتم.گفتم تجربه مو به اشتراک بذارم که شما هم استفاده کنید و لذت ببرید و دعام کنید🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار بهداشتی و هرروز یه دونه میزارن

هر۴ساعت باید عوض بشه حتی اگه ۱قطره خون روش باشه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

مخصوصا روزای اول ک خونریزی زیاده و حوصله خودتم نداری،چجوری می‌شینی میشوری؟؟؟؟؟!!!

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ببخشید یه بار مصرف میکنید یا میشورید؟

میشوری گلم.با اینکه وسواسی هستم کمی.اما خیلی راحت شسته شد!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چجوریه!!!خودت درست کردی یا خریدی

خریدم اینترنتی گلم

منم از اینش بدم میاد هربار خواستم بخرم سرهمین پشیمون شدم فعلا کاپ استفاده میکنم راضیم

کاپ بهتره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
امضات 🌚ماشالا به این همه شعور و شخصیت 💗

فدات گل نازم🦋❤️