2777
2789
عنوان

پدهای بهداشتی بانوان📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 63 پست
منم کمی وسواسی هستم اما تجربه ش کن عالیه.نه حساسیت داری نه عرق میکنی نه خارش داری نه قرمزی پوست عالی ...

خب شما حساسیت دارید وگرنه برای کسی که با نوار بهداشتی راحته و حساسیت نداره پارچه خیلی عذابه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااز پیجی جایی خریدی؟من یه سری حساسیت داشتم الان دارم پنبه ریز استفاده میکنم راضیم

همه جا دارن توی نت سرچ کنید باسلام هم دارن گلم.منم به پنبه ریز حساس شدم.پوست حساسی دارم این واسم عالی بود چون پارچه س حس میکنی چیزی نیستش انگاری فقط لباس زیر پوشیدی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بفرس سایتش مرسی

توی نت سرچ کنی دارن باسلام و ترب هم دارن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب شما حساسیت دارید وگرنه برای کسی که با نوار بهداشتی راحته و حساسیت نداره پارچه خیلی عذابه

گلم پدهای بهداشتی بازاری پودر جاذب دارن کلی مواد دارن که جذب رحم میشه و خطرناکن در درازمدت

همه جا دارن توی نت سرچ کنید باسلام هم دارن گلم.منم به پنبه ریز حساس شدم.پوست حساسی دارم این واسم عال ...

اها،خداروشکر که جواب گرفتی،ایشالا که به پارچه ای نرسم🤣سخته برام بشورم

اها،خداروشکر که جواب گرفتی،ایشالا که به پارچه ای نرسم🤣سخته برام بشورم

روزای اول که تند تند باید عوض کنی و خونریزی زیاده استفاده نکن از روز سوم استفاده کن خیلی راحته.منکه خیلی خوشحال بودم از استفاده ش

راستی خواستم عکسم بذارم نشدش!

اخه زیاد مسافرت میریم خانوادگی شرایطشو ندارم😂

بهرحال یکی دوتا داشته باش بعضی وقتا استفاده کن خیلی حس خوبی داره😍

ایشالا که میگیرم مرسی عزیزم

خواهش گل نازم🦋

عشقی🫂🫂

😍🫂🦋❤️