2777
2789
عنوان

کاش یه دختر کور داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 132 پست
ببرش روانشناس، یا شاید خودتون کاری میکنید اعصابش خورد بشه؟

از بچگی همین بود از وقتی یادمه 

روانشناس نمیاد 

مثلا روانشناس میگه قانون بزار 

خیلی راحت قانون رو زیر پا می‌زاره 

میگه پاداش و محرومیت بزار اصلا واسش مهم نیست 

انگار یه خشم درونی داره

عزیز دلم خدارو هزاران بار شکر که پسر سالمی داری.دیگه هیچ وقت اینو نگو.پس من که پسر نوجوون تو سن بلوغ دارم چی بگم.صبور باش گلم.از خدا برات آرزوی صبر وارامش دارم.

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کاملا درکت میکنم چاره اش اینه براش وقت بذاری و زمانی که با ادبه حسابی بهش محبت کنی بگی بخندی ببریش بیرون حسابی باهاش صمیمی بشی تا موقعی که بی ادبی میکنه از بی ادبی شرم کنه من همین کارو کردم نتیجه گرفتم

خودتون تربیتش کردید خب

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
از بچگی همین بود از وقتی یادمه روانشناس نمیاد مثلا روانشناس میگه قانون بزار خیلی راحت قانون رو زیر پ ...

اگه از بچگی اینجور بوده شاید کمبود ویتامینی چیزی داشته. ولی نمیشه این بچه ها رو رها کرد.‌اینا رو باید ریشه یابی کرد.‌علت خشم و متوجه شد. مطمئنا راهی داره

تو که دخترو کمتر از پسر میدونی که اینجوری کورشم مثال میزنی همونم از سرت زیاده

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

داداش من سوم هست امسال از وقتی رفت مدرسه بی ادب و پرو شده بی ادبی می‌کنه اصلا من شاه درمبارم😳همه چی زیر سر بچه های بی ادبه مدرسس

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

از بچگی همین بود از وقتی یادمه روانشناس نمیاد مثلا روانشناس میگه قانون بزار خیلی راحت قانون رو زیر پ ...

باعث همون خشم خود شمایی 

احتمالا نادیده گرفته شده 

یه جایی کم‌کاری کردید 

نگو نه سنگ تموم گذاشتم که اصلا اینطور نیست