2777
2789
عنوان

نمیتونم از خوابیدن دست بکشم

160 بازدید | 24 پست

خبلی دوست دارم سحر خیز باشم 

ولی شبا اصلا نمیتونم بخوابم یعنی تا چهار صبح با گوشیم 

تا ساعت 2ظهر میخوابم 

تروخدا راه حل بدین بتونم بیدار بشم خواهش میکنم نجاتم بدین 

نه میتونم به کارام برسم نه میتونم از خوابیدن دست بردارم ساعت 6 صبح میخوابم 2ظهرم بیدار میشم 

خواهش میکنم راه حل بدین بتونم پاشم 

اومقدر دوست دارم صبح زود پاشم به کارهام برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم 

رفتم سرکار درست شدم ... 

مجبور بودم ۵ صبح بیدار بشم برم وگرنه از اتوبوس جا میموندم 

غروب هم ۵ـ۶ برمیگشتم ، جنازه بودماااا 

ولی دیگه ۹ـ۱۰ می‌خوابیدم تا ۵ صبح 

خب به نظرم شب ساعت ده که میشه الی یازده تشک بنداز برو تو رخت خواب گوشی رو بزار کنار چشمات ببند قول میدم خوابت ببره 

یا اینکه صبح ها الارم گوشت هفت هفت و نیم نهایت هشت صبح بزار به محض اینکه زنگ خورد بیدار شو بهت قول میدم شب زود خوابت میبره فقط اگه شب قبلش چهارصبحم خوابیدی بازم همون هفت بیدار شو 

اینجوری خواب کم میاری و شب زود خوابت میبره و در نهایت صبحم بیدار میشی💚😊

مگ تو درس یا کار نداری؟

نه خانه دارم 

ولی واقعا کلافه شدم مادر شوهرم اونقدر تیکه میندازه (البته نمیزارم بفهمه ک اینقدر میخوابم )

ولی واقعا دست حودم نیست انگار یکی زده تو‌گوشم گقته بگیر لالا کن

نماز بخون.شبا ساعت ۹ونیم‌برو دراز بکش و گوشی رو بذار هواپیما و از خودت دور کن.اینو یادت باشه رگهای چشم خیلی ضعیف هستن و اگه توی تاریکی به گوشی زل بزنی ممکنه یه روز صبح پاشی ببینی دیگه نابینا شدی خدای نکرده!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نه خانه دارم ولی واقعا کلافه شدم مادر شوهرم اونقدر تیکه میندازه (البته نمیزارم بفهمه ک اینقدر میخواب ...

شوهرت چیزی نمیگه؟ بچه داری؟ 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

گوشیت بزار رو زنگ مثلا برا شروع ساعت۱۰

بعد با آب خنک دست و روت بشور صبحانه بخور کار انجام بده شبش هم سعی کن زودتر بخوابی حداکثر۱۲  فردا صبحش ساعت ۹ باید بیدار بشی باااید همینطوری کم کم تنظیمش کن چند روز اول خیلی سخته ولی کم کم بدنت عادت میکنه

منم اینجوری بودم رفتم سرکار درست شدم ... مجبور بودم ۵ صبح بیدار بشم برم وگرنه از اتوبوس جا میموندم غ ...

اوایلش برات سخت نبود؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈