2777
2789
عنوان

چند ساعت در روز میخوابید

226 بازدید | 23 پست

من خیلی بخوابم ۶ الی ۷ ساعت. معمولا ۵ ساعت هست دیگه خیلی خسته بشم ۷ ساعت.ولی‌نمیدونم چجوریه بعضی ها رو ساعت ۴ ظهر زنگ‌میزنم جواب نمیدن بعد میگن ما دیشب نتونستیم بخوابیم. میگم ساعت چند خوابیدی. میگه ۴ صبح بزور خوابم برد.‌خوب منطقی هست ۱۲ ساعت خواب  ؟؟واقعا چجوری میشه ۱۲ ساعت خوابید.‌من نهایت ۶ تا ۷ ساعت. البته اونم خیلی کم پیش میاد.کسایی که ۱۲ ساعت می‌خوابید علتش چیه به نطرتون؟همیشه ۱۲ ساعت میخوابید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساعت ۱,یا۲شب میخایم چون شوهرم آخر شب میاد و چون بچه مدرسه ای دارم۶بیدار میشم...اگر وسط روز خیلی خوایم بیاد که جزع محالاته در حد نیم ساعت بخوابم که اونم میگم پیش نمیاد به اون صورت...ولی مادرم ۱۲میخابه تا۹دوباره ظهر ها۲میخابه تا۴عادت دارن

من ۴ تا ۵ ساعت میخوابم لابد دوست دارن زیاد بخوابن یا کاری ندارن انجام بدن میخوابن یا حتی ممکنه تیاز ...

بله من آخه شنیدم‌کسایی که رطوبت بدنشون بالاست زیاد میخوابن و دیت خودشون نیست. خواستم بدونم آیا اینایی که زیاد میخوابن هم رطوبت بدنشون بالاست

بله من آخه شنیدم‌کسایی که رطوبت بدنشون بالاست زیاد میخوابن و دیت خودشون نیست. خواستم بدونم آیا اینای ...

من مادرم سالها افسردگی داشت و دارو استفاده میکرد اصلا نمیتونست بیدار بمونه 

بالای ۱۲ ساعت در طول روز میخوابید اینجور چیز ها هم تاثیر دارن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

منم متاسفانه خوابم زیاده زندگیمو مختل کرده واقعا دیگه خسته شدم،مثلاامرکز صبح ساعت ۸همسرم راهی کردم گفتم دیگه نمیحوابم،ولی الان چشام بسته میشه😐

شبا ساعت۴/۵خوابم میگیره ،دوباره ساعت۷:۳۰بیدارمیشم تا۸همسر راهی میکنم میره میام درازمیکشم  ساعت۱۱ایناحوابم میگیره تا ۳ظهر😐

کل روزم خسته ام

واقعانمیدونم چیکارگنم