2777
2789
عنوان

کتاب چهار اثر و معجزه شکر گزاری

248 بازدید | 8 پست

سلاام معجزه شکر گزاری و چهار اثر رو شروع کردم خیلی با معجزه ارتباط گرفتم 

درباره چهار اثر هم مطمعنم میگیرم 

فقط خوبی شکر گذاری اینکه میگه توی هرروز باید چیکار کنی ولی چهار اثر باید برداشت خودت رو انجام بدی لطفالطفا کسایی که از چهار اثر نتیجه گرفتن میگن برای بهتر شدنش چیکار کردن

چی هستن این کتابا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هستن این کتابا

معجزه شکر گذاری کتاب خیلی خوبیه باعث میشه نسبت به احساسات روزانه و.. احساسات مثبت داشته باشی ایمان انسان قوی میشه کمتر درگیر ناراحتی ها و بد گمانی ها میشه و چهار اثر هم درباره قانون جذبه و خواسته هاعه

معجزه شکر گذاری کتاب خیلی خوبیه باعث میشه نسبت به احساسات روزانه و.. احساسات مثبت داشته باشی ایمان ا ...

جالبه سپاسگزارم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من ی کتاب دارم 365 روز با راز خیلی باحاله دربارع شکر گذاریع اونو دارم میخونم حتما این دو تا ک گفتی ه ...

معجزه شکر گذاری بینظیررههه 2۸ روزه که هر روز یکسری تمیرنات داره و بنظرم فوق العاده ست من قبلاً خودم به صورت روتین شکر گذاری میکردم ولی از وقتی با این کتاب آشنا شدم خیلی بهتر اینکار رو انجام میدم و احساس بهتری دارم

سلامت باشید به قدرت جذب اعتقاد دارید؟

قدرت جذب ینی شکرگزار نعمت ها باش تا خداوند به پاس قدردانی به تو موهبت های بیشتری ببخشه بله 

و به خاطر این اعتقاد سپاسگزارم