2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار بیاین

83 بازدید | 6 پست

خانوما توی خونه چیکارا میکنین حوصله تون سر نره ؟ کلا برنامتون چیه در طول روز توی خونه منظورم غیر از کلاس رفتن و این حرفاس 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردن خوابیدن رقصیدن تلویزیون گوشی

آخی عزیزم 💖 منم همینم تازگی خیلی به خودم گیر میدم هی فکر میکنم داره وقتم الکی میگذره همش ذهنم درگیره با اینکه همین کارایی که انجام میدی رو منم انجام میدم

بعضی وقتا این افکار سراغ منم میاد ولی بیرونم مشکلات و دردسرای خودشو داره

آره دقیقا 

من میرم بیرون احساس میکنم تمام انرژی خودمو برای کل روز از دست میدم حتی اگه یه ساعت برم بیرون 

برای همین نرفتم سر کار چون اصلا نمیتونستم ولی گاهی هم هی خودخوری میکنم بابت این قضیه

آره دقیقا من میرم بیرون احساس میکنم تمام انرژی خودمو برای کل روز از دست میدم حتی اگه یه ساعت برم بیر ...

نه بابا ول کن هرکی بسته به شرایط جسمی و روحیش تصمیم میگیره دیگه مثلا یکی مثل من نمیتونم با ادما سروکله بزنم فوری از کوره درمیرم یا ذهنم درگیر میشه پس کجا بهتر از خونه م

🤍🌱