2777
2789

دخترم دو سه روزه بازی انجلا رو نصب کرد خیلی هم دوسش داره بازی هم میکنه دیشب رفته بودم مهمونی تا نصب شب رسیدیم خونه دخترم عادت داره قبل خواب بازی کنه رفت باهاش بازی کنه ساعت یک و نیم دو بود وارد بازی شد باهاش حرف می‌زد که یک دفعه جواب داد و دخترم گفت مامان جواب میده خیلی ترسیده بود من هم گفتم حتما از خود بازی هستش و باور نکردم اما خودم هم ازش که سوال  می پرسیدم جواب داد و خیلی ترسیدم رفتم داخل اینترنت تحقیق کردم میگن که هکر داره و یک مردی داخل چشم های انجلا مخفی شده و ساعت ۱۲ شب به بعد هکر ها فعال می‌شوند و خود به خود از دوربین سلفی گوشی چهره رو میبین و به اطلاعات گوشی دست پیدا میکنن و همچنین مکان گوشی رو خود به خود روشن میکنن و جایی که هستی رو پیدا می‌کنند و میان دزدی  و میگن سازنده اش هم هکر هستش من خیییلی ترسیدم و برای دخترم پاکش کردم 

همیشه سخت ترین مسیر ها به زیباترین مناطق میرسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میترسم نکنه مکان رو پیدا کردن چون مکان گوشی خاموش بود دیشب روشن شد خود به خود ولی گوشی دخترم رو خاموش کردم تا مکان پیدا نکنن

یادمه بچه بودم همچبن چیزی میگفتنحالا چی جواب میداد

دارم بهش سلام میگفت بعد جواب سلام مید و اسم دخترمو هم گفت 

من داخل اینترنت تحقیق کردم و سوالاتی که جواب میده رو پیدا کردم و بهش گفتم ایا تو هگر هستی بعد چند بار گفت چرا میخوای بدونی؟

تو رو خدا پاکش کن خیلی خطرناکه

دیشب با چشمای خودم هکر رو دیدم دستمو گرفتم باله گفت چرا دستتو جلوی دوربین میگیری