من خودم حقوق خوندم بعد به دلیل مشکلاتی که داشتم پشت آزمون وکالت واونطور که باید نخوندم الان خانوادم میگن بشین برا آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کن وحتی خودشون دادن یه نفر استخاره کرده خودمن کردم همش برا حقوق بذ میاد برای آزمون استخدامی خوب میاد ازطرفی هم من عاشق حقوق و وکالت کلا از درس های حقوقی خیلی علاقه دارم ولی برا آزمون استخدامی هم ۱۵تا کتابو باید بخونم خودمم علاقه ندارم ولی یه چند صفحه از منابعش خوندم دیدم خیلی حفظیات داره وظرفیت داره مصاحبه هم داره ولی وکالت نه ظرفیت داره نه مصاحبه الان موندم چیکارکنم میام سمت حقوق برم از جواب استخاره میترسم که همش بد میاد ومیترسم قبول نشم میام سمت آزمون استخدامی برم هم زمانش کمه هم اگه قبول هم بشم تو رشته ما معلم پرورشی برمیدارن ونمیخوام کسی معاونت بشه که ازم ۱۰سال کوچیکتره شما بودین جای من چیکار میکردین ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.