2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهی دیگه ندارم.اصلا نمیتونم جلو غذاخوردنمو بگسرم.تو چیا خوردی

اصلا فکر نکن ک با قرص اشتهات کم میشه

اتفاقا من میخوردم خیلی بیشتر اشتها داشتم کلا از هرکسی هم پرسیدم همینو میگفت

اما اگ اخرین راهت قرصه ب نظرم قرص ک زیره و زنجبیل و اینا داره بخور ک اسمشو یادم رفته ولی سبز بود ک قرص کامبوجیا هم خوردم این دوتا حداقل عوارض نداشت واسه من و اینم بگم ک توصیه نمیکنم و اینم باز بگم ک نخوری بهتره

ورزش کن بدنسازی فوق العاده خوبه با برنامه 

من حقیقتش بخاطر استرس و فشارای عصبی لاغر شدم

ببین زنجبیل یه قاشق چایخوری بریز توی استکان ابجوش بریز روش درش رو یه چیزی بزار ده دقیقه بمونه بعدش نصف لیمو ترش بریز بخور چربی سوز خیلب خوبیه.. دوم اب بخور خیلی قبل از غذا.. سوم قبل از هر وعده غذا بعلاوه بعد از نهار ینی در کل چهارتا سیب بخور... چهارم روزی نیم ساعت برو پارک محلتون با سرعت بالا دور پارک بچرخ.. پنجم هر چند تا میتونی دراز نشست وشنا برو حتی شده از روزی ۵ تا شروع کن و هر چتد روز یه دونه برو بالا.. ششم اشپزیتو کلا تغییر بده.. من مهم ترین کاری که کردم و ۲۵ کیلو یک ساله کم کردم این بود که گوشت بوقلمون رو که دوست ندارم خریدم و وارد سبد مصرفم کردم و همه اشپزیهامو با همون کردم که خودم غذا نخورم.. یا توی غذاها زیره که دوست ندارم ریختم

یکی دیگه از چیزایی که خیلی اشتهامو گرفت قهوه تلخه بدون شیر و شکر خیییلی میخورم کلا.. شاید روزی ۷ یا ۸ بار میخورم و کامل سیرم میکنه‌. البته من ۳ سال پیش لاغر شدم اما همیشه باید مواظب باشم.. این اواخر ۱ کیلو اضافه کردم باز دارم هر روز میرم پارک پیاده روی