2777
2789
عنوان

رشد قد

331 بازدید | 56 پست

سلام 

من 17 سالمه و الان قدم 165 هست 

قد بابام 184یا 185 

مامانم 174 

خانواده هم (عمو و عمه و خاله و دایی و....) هم قدشون بلنده 

حالا به نظر شما من تو این سن با ورزش های کششی میتونم قدم رو بلند تر کنم 

تا چند سانت احتمال رشد قد برای من هست ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست داری قد بلند بشی 

به نظر من اصلا هم قد بلند خوب نیست 

مثلا من الان 172 قدمه و 14 سالمه کجاش خوبه 

همه منو مسخره میکنن یه عده از بچه های کلاسمون به من میگن دراز🫤😑

من تا ۲۰ سالگی هنوز دارم رشد میکنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خیلی دوست داری قد بلند بشی به نظر من اصلا هم قد بلند خوب نیست مثلا من الان 172 قدمه و 14 سالمه کجاش ...

چه بی شخصیتن

۱۷۲ کجاش درازه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خیلی دوست داری قد بلند بشی به نظر من اصلا هم قد بلند خوب نیست مثلا من الان 172 قدمه و 14 سالمه کجاش ...

شما هم قدت خیلی خوبه

به مسخره های دیگران گوش نده. خودتو دوست داشته باش هرطور که هستی

اره واقعااکثر مدل ها ۱۷۴ به بالا هست۱۷۴ ۱۷۶

آره اصن توجه نکن بهشون

من خودم ۱۷۷ ۱۷۸ ام خیلی حال میکنم

این حرفو کسی به من میگه که خودش یکم از من کوتاه تره

کمبود دارن