چند سالت بود فهمیدی که در فیلم های ترسناک از صداهای خاص استفاده می شود که با گوش قابل شنیدن نیست ولی در ضمیر ناخودآگاه شما اثر گذاشته و باعث ترس و دلهره در شما می شود؟
چند سالت بود فهمیدی که تفکر بیش از حد باعث می شود فرصت های بهبود زندگی خود را از دست بدهید. از ذهن خود خارج شوید و در زندگی خود به جلو قدم بردارید. بقیه را در طول راه متوجه خواهید شد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند سالت بود فهمیدی که خیلی از حیوانات دارای قدرت تشخیص و شناختی هستند، یعنی شخصی رو که قلب مهربونی ...
این جریان رو حدود سیزده سال پیش فهمیدم یه مرغ مینا داشتیم که کلا میومد پیش من.. حتی وقتی با شوهرم حرف میزدم مرتب میرفت اونو نوک میزد.. حتی یه بار داشتم میرفتم اتاق شوهرمم پشت سرم میومد وتند تند حرف میزد مینا اومد محکم نوک زد به پاش جوریکه خون اومد پاش.. بعد شوهر احمق من میگفت نه این چون نره عاشق تو شده.. الانم جوجه هلندی داریم همش میاد پیش من.. یا حتی پدر مادرش منو میبینن جیغ میزنن.. بازم شوهرم همون نظریه قبلی خودشو مثل داداش فروید هی تکرار میکنه