2777
2789

چند سالت بود فهمیدی که در فیلم های ترسناک از صداهای خاص استفاده می شود که با گوش قابل شنیدن نیست ولی در ضمیر ناخودآگاه شما اثر گذاشته و باعث ترس و دلهره در شما می شود؟

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

چند سالت بود فهمیدی که تفکر بیش از حد باعث می شود فرصت های بهبود زندگی خود را از دست بدهید. از ذهن خود خارج شوید و در زندگی خود به جلو قدم بردارید. بقیه را در طول راه متوجه خواهید شد.

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز با معده خالی این کارها را انجام ندهید: 

- خوردن مسکن: خونریزی گوارشی

- جویدن آدامس: گاستریت «ورم معده»

- خوردن قهوه: سوزش معده

- آب مرکبات: آسیب جدی به معده

- خوابیدن: اختلال خواب

- ورزش: تضعیف ماهیچه‌ها

چند سالت بود فهمیدی که  « تند » مزه نیست. چون توسط جوانه های چشایی تولید نمی شود. « تند » یک احساس درد است؟

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

چند سالت بود فهمیدی که خیلی از حیوانات دارای قدرت تشخیص و شناختی هستند، یعنی شخصی رو که قلب مهربونی ...

این جریان رو حدود سیزده سال پیش فهمیدم یه مرغ مینا داشتیم که کلا میومد پیش من.. حتی وقتی با شوهرم حرف میزدم مرتب میرفت اونو نوک میزد.. حتی یه بار داشتم میرفتم اتاق شوهرمم پشت سرم میومد وتند تند حرف میزد مینا اومد محکم نوک زد به پاش جوریکه خون اومد پاش.. بعد شوهر احمق من میگفت نه این چون نره عاشق تو شده.. الانم جوجه هلندی داریم همش میاد پیش من.. یا حتی پدر مادرش منو میبینن جیغ میزنن.. بازم شوهرم همون نظریه قبلی خودشو مثل داداش فروید هی تکرار میکنه

چند سالت بود فهمیدی که تو نروژ اگر کسی بیکار باشه دولت موظفه واسش کار پیدا کنه؟‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ...

نروژ منو گردن میگیره ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم