2777
2789

سلام خانم ها من یه خواهر دارم چند وقته افسردگی گرفت ۲۴ سالشه علاوه بر خواهرم .دخترخاله ها و دختر دایی ها هم بدون خواستگارن و همیشه مینالن 

نمیدونم که چرا مردا اصلا از متاهلی ترسیدن اصلا ۸۰ درصد مردا که شرایط مالی طلا. عروسی. هدیه . عقد کنون. خونه. ماشین. شغل عالی . ندارن اون بیست درصد هم فقط فکر خوشگذرونی هستم 

دردم از اینه که من تو یه شرکتی کار می کنم بعد یه دوستی به نام الهام دارم ایشون یه برادر مجرد داره و همیشه بهش میگهکه زن بگیر و موقعیت خوبی داره 

امروز به من داشت میگفت که دوباره بهش گفتم گفت زن خرج و پول میخواد تفریح و مستفرت و توجه و علاقه میخواد مهریه هم میخواد گفت مم با مهریه ۱۱۴ تا که نزدیک ۵ و نیم میلیارد میشه من برم هر ماه یکی صیغه کنم ارزون تر درمیاد مگه خرم زن بگیرم 

اصلا دوستم کپ کرد پول داره ولی این حرفش زننده 

بود 

شما کجا زندگی می‌کنید که ۸۰ درصد مردا شرایط مالی تشکیل خانواده دارن؟

خیلی جالبه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تا وقتی دخترا راحت باهاشونن برن تو ازدواج ؟ 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

به همون نسبت خانم ها عجیب شدن

اینستا و ببین 

همش روایت گر زنی هستش که مهریه گرفته حق طلاق گرفته خیانت کرده ، ...

توقع های مالی هم که مشخصه از همین سایت

معلومه روابط موقت رو ترجیح میدم به ازدواج‌.

همون «اایزابل» هستم.

نهایتا ۲۰ درصدشون از سر گرونی و نداری ازدواج نمیکنن 

بقیه اشون که ازدواج نمیکنن دنبال راحتی و عدم مسولیت پذیری هستن بدون ازدواج به همه چی میرسن 

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

الان حرف بزنم میگن زن بر علیه زن بس که دخترامون دم دستی شدن

تازه تبلیغ هم میکنن ما تو شمالیم همه پسرا ویلا دارن و دختر هایی که مسافر میان که فاحشه هستن رو میبرن با خودشون تو استخر و چند نفری کار رو جمع میکنن الان همه دخترای دانش اموز رابطه. ارن

خودت گفتی دیگه مریضن وقتی شرایط مالیشو ندارن ازدواج کنن

منم مرد بودم ازدواج نمی‌کردم

والا

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید