2777
2789
عنوان

پریود عجیب غریب من😐

139 بازدید | 5 پست

خانوما من دوماهه وقتی پریود میشم روز اول و دوم خون سیاه و کم میاد بعد دیگه کلا نمیاد علتش چیه عفونتم اصلا ندارم

اینم بگم که ال دی مصرف میکنم و با قرص فقط پری میشم ۲۱ روز میخورم بعد قطعش ۴ روز بعد میشم ولی فقط دو روز اول اونم ب زور چند قطره ک سیاهه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سلام خوبید ببخشید میپرسم داشتم تو سایت میچرخیدم دیدم یه جا گفتید شوهرم شراب میخوره و اینا الان ترک ک ...

خیر همچنان پا برجا میخوره😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 ببخشید فضولی کردم 🙃🙃میخواستم ببینم زندگی با چنین فردی چه جوریه ، تفاهم نظرها ، عقاید و....

من واقعا مشکلی ندارم و اونم خدایی اذیتی نداره یه مشروبه دیگه بخام جلوشو بگیرم میره دور از چشم میخوره غلطای دیگم میکنه یهو