2777
2789

داداشم قنادی داره میگه بیا فروشنده میخوام چرا پول به غریبه بدم میگه بیشترم بهت میدم بیا وقتایی که خودم نیست حسابدارم شو و ادمین پبجم باش🥲ولی به نظرم خیلی زشته که برم واسه مشتریا جعبه پر کنم اونا که نمیدونن مغازه از خودمونه فک میکنن من کارگرم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندوست

خب بله منم دوست ندارم ولی میشه بگی شما درامدت از کجاست؟

وقتی مجبور باشی انجام میدی من تا حالا از پدرم پولی نگرفتم

هرچی دارم کار کردم با اینکه دخترم

هیچم زشت نیست این چ حرفیه مغازه برادرته چرا نباید ی دختر جعبه پر کنه

حس میکنم جلوی اشناهامون زشته دخترای هم سن من همشون دستشون تو جیب باباشونه عشق و حال میکنن یا شغل دخترونه دارن خجالت میکشم برم سر این کار با اینکه حقوقش خیلی خوبه

عالیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حس میکنم جلوی اشناهامون زشته دخترای هم سن من همشون دستشون تو جیب باباشونه عشق و حال میکنن یا شغل دخت ...

چقدر میخواد بهت بده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به نظرت از دید مردم زشت نیس؟شما میری قنادی به فروشنده ها به چه چشمی نگاه میکنی؟🥲

نه اتفاقا میگم  خوش بحالش مستقله بعدم شیک بگردبزار بفهمن مغازه خودتونه

خیلی خوبه که

اگ جات بودم حتما میرفتم

ی قنادی داریم اینجا ی زن همه کاراشو انجام میده

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯