2777
2789
عنوان

مممکنه ریزش مو به صفر برسه

69 بازدید | 6 پست

مثلا در طول روز هیچی نریزه؟؟

من قبلا اصلا ریختن مو  رو دقت نمیکردم  یه ساله درگیرش  شدم مثلا دست میبرم لای  مو که چنتا میریزه 

مثلا دیشب رفتم حموم امروز  موهامو تکوندم   پونزده   شونزده تا مو در اومد😩

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریزش چند تار مو در روز طبیعیه

نمیدونم الکی درگیر  مردم خودمو

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

اره یه بار رفتم آرایشگاه یه خانمه بود می‌گفت من داشتم کچل میشدم که یه دکتر خوب رفتم یه امپولایی گفت میزنم به پوست سرم کلا ریزش قطع شده ولی خیلی هزینش زیاده انقدرم موهاش پر و بلند بود انگار کلاه گیس بود واسه هرچی خرج کنی بهترین نتیجه میگیری

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

اره یه بار رفتم آرایشگاه یه خانمه بود می‌گفت من داشتم کچل میشدم که یه دکتر خوب رفتم یه امپولایی گفت ...

نفهمیدی اسمش چیه

نفهمیدی اسمش چیه

فکنم پی ار پی بود که می‌گفت به سرم تزریق میکنه با چند تا مکمل دیگه حتما با دکتر شماهم مشورت کن ببین چی واست خوبه 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬